My Twitter Feed

26 Ιουλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέος συνεδριακός χώρος σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2022

Για τη τουριστική προβολή Παιονίας -

Τρίτη, 26 Ιουλίου, 2022

67 προσλήψεις για καθαριότητα -

Σάββατο, 23 Ιουλίου, 2022

Συγχαρητήρια από την Κεραμέως -

Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2022

Στον «αυτόματο πιλότο» η πανδημία -

Παρασκευή, 22 Ιουλίου, 2022

Η μείωση πληθυσμού στη Παιονία -

Πέμπτη, 21 Ιουλίου, 2022

Πανδημία: Στα ύψη εν μέσω θέρους -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Δραματική μείωση του πληθυσμού μας -

Τετάρτη, 20 Ιουλίου, 2022

Νέος συνεδριακός χώρος σε Κιλκίς

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να εγκατασταθεί ο ανάδοχος που αναλαμβάνει την εκτέλεση του έργου διαμόρφωσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, συντήρησης και αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του Διοικητηρίου της Κιλκίς, συνολικής δαπάνης 1,5 εκατ. ευρώ από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.

Για τη διαμόρφωση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων προβλέπονται μεταξύ άλλων, ηχομονωτικές και ακουστικές επενδύσεις των επιφανειών της αίθουσας , διαμόρφωση χώρου μεταφραστών, εγκατάσταση πυρανίχνευσης – πυρόσβεσης, ηχοακουστικό – προβολικό σύστημα συνεδριακού τύπου σκηνής, προβολικό σύστημα για προβολή παραστάσεων η εκδηλώσεων εξωτερικά του Διοικητηρίου.

Η σχετική σύμβαση υπογράφτηκε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022, από τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “ΞΑΝΘΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, Αριστείδη Ξανθάκη. Η συνολική προθεσμία περαίωσης των εργασιών είναι 24 μήνες.

«Το έργο αυτό θα δώσει στην τοπική κοινωνία έναν πολυδύναμο χώρο, ο οποίος θα ενισχύσει τις υποδομές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο πεδίο της διοργάνωσης συνεδρίων και εκθέσεων», υπογράμμισε ο κ. Βεργίδης.

Σχολιάστε