My Twitter Feed

11 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη Χαρδαλιά στο Ν. Κιλκίς -

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, 2023

Έργο 360 χιλ. για τους πεζούς -

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, 2023

Επί ποδός οι αγρότες της Παιονίας -

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Με Ν. Δένδια η πίτα της ΝΔ Κιλκίς -

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Καταγγελία δίωξης Καλεμκερίδη -

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Δραματική κατάσταση με φάρμακα -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Εντυπωσιακό ξεκίνημα Φραγγίδη -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΠΣΚ: Λαμπρή επάνοδος γιορτής -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Επίσκεψη Χαρδαλιά στο Ν. Κιλκίς

Το στρατηγείο της 33ης Μηχανοκίνητης ταξιαρχίας, στο Πολύκαστρο και την έδρα του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης στο Κιλκίς επισκέφθηκε τη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο της εν εξελίξει περιοδείας του σε μονάδες και φυλάκια στις περιφέρειες Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τους διοικητές, ταξίαρχο Γεώργιο Στεφανίδη και συνταγματάρχη Θωμά Γραβανόπουλο, για την οργάνωση, την αποστολή και τις τρέχουσες δραστηριότητές τους ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη των επιτελείων τους.

Τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας συνόδευαν οι διοικητές της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ αντιστράτηγος Ιωάννης Τσιόπλος και του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος.

Με Βαρθολομαίο

Ο mητροπολίτης Κιλκίς κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου την επίσκεψη του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά στα γραφεία της Μητρόπολης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δυο άντρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ άλλων και θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του Κιλκίς.

Σχολιάστε