My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΠΣΚ: Λαμπρή επάνοδος γιορτής -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Ευρωπός στο κέντρο της Ευρώπης -

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Κ. Αρβανίτης: Εμείς θα νικήσουμε -

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

“Όχι συγκάλυψη των υποκλοπών” -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Φτάνει πια ο εμπαιγμός στην Υγεία -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Διμέτωπη επίθεση Κουτσούμπα -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Περιοδεία Κ. Αρβανίτη στο νομό μας -

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Καλά που έχουμε και τα κρασιά μας! -

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΠΣΚ: Λαμπρή επάνοδος γιορτής

Παρουσία των εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών ομάδων του Νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου, στο “Κτήμα των Ευχών” στο Κιλκίς, η ετήσια Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, η οποία επανήλθε μετά την αναγκαστική δίχρονη απουσία λόγω κορονοϊού,  τιμήθηκαν άνθρωποι που πρόσφεραν στο κιλκισιώτικο και ευρύτερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεχωρίζοντας για το ήθος και την συνεισφορά τους, ενώ έγινε και η κοπή της πίτας της ΕΠΣΚ.

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο υπουργός Γεώργιος Γεωργαντάς, ο βουλευτής Γεώργιος Φραγγίδης κι οι δήμαρχοι Δημήτριος Κυριακίδης και Κωνσταντίνος Σιωνίδης, καθώς και πρόεδροι πολλών ΕΠΣ της Βόρειας, κυρίως, Ελλάδας.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Κωνσταντίνος Πάταρας, ο οποίος έκοψε και την βασιλόπιτα, τόνισε τις προσπάθειες που καταβάλει το ΔΣ ώστε να διατηρηθούν τα συνεχώς ελαττούμενα σωματεία, με τα προβλήματα όμως να είναι πολλά και ορισμένες φορές δυσεπίλυτα.

Το μείζον ζήτημα για τα ερασιτεχνικά σωματεία, ανέφερε, αποτελεί η οικονομική επιβίωσή τους. Στην κατεύθυνση αυτή η επίσημη Πολιτεία πολύ σωστά επανέφερε την επιχορήγησή τους από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και αυτή θα πρέπει να συνεχιστεί συστηματικά σε ετήσια βάση. Έθεσε παράλληλα και το θέμα της συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τους δήμους.

Επίσης στο ευαίσθητο θέμα της ασφάλειας αθλητών στα γήπεδα, ο Δήμος Παιονίας συνέδραμε ουσιαστικά με την προμήθεια απινιδωτών ενώ έχει δρομολογηθεί η προμήθεια απινιδωτών και από το Δήμο Κιλκίς, με την ταυτόχρονη εξασφάλιση έξι απινιδωτών από χορηγίες για την κάλυψη όλων των αγώνων που διεξάγονται κάθε Σαββατοκύριακο.

Οι βραβεύσεις

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκος, τόνισε στον χαιρετισμό του τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η ΕΠΟ προκειμένου να στηρίξει ουσιαστικά το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, απονέμοντας το βραβείο fair-play 2021-2022 στην ΑΕ Πολυκάστρου για τον μεταξύ της αγώνα με τον Απόλλωνα Ευρωπού στα play off του περσινού Πρωταθήματος της Α1 κατηγορίας. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της ΑΕΠ Αβραμίδης.

Την αρχή των βραβεύσεων έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας Στέφανος Λαΐδης, χορηγός STEPSPORT της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΚ, για την συνολική του προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του ν. Κιλκίς (την απονομή έκανε ο Βουλευτής κ. Φραγγίδης).

Από τους παράγοντες τιμήθηκε ο Γιώργος Παναγιωτίδης, ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα και επί σειρά ετών Πρόεδρος στον Κιλκισιακό (από τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου), ο Στέλιος Ιασωνίδης από το Π. Γυναικόκαστρο (από τον Πρόεδρο ΕΠΣ Κορίνθου κ. Τσιχριτζή Μιχάλη ), ο Λάζαρος Ιωαννίδης από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης (την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Κιλκίς κ.Κυριακίδης Δημήτριος) και ο Αναστάσιος Κυφωνίδης από τον Μακεδονικό Πολυπέτρου (από τονΔήμαρχο Παιονίας κ. Σιωνίδη Κων/νο).

Από τους προπονητές τιμήθηκε ο Ιωάννης Τεβρεντζίδης, με μεγάλη πορεία όσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής, ενώ σήμερα προπονεί την ομάδα των Μακεδόνων Λιβαδίων (την απονομή έκανε ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών κ.Δημητρίου Παναγιώτη)

Από τους ποδοσφαιριστές βραβεύτηκαν οι Ιωάννης Κάργας του ΠΑΟΚ (από τον Β. Χατζηαποστόλου), Λάζαρος Βασιλειάδης (από τον Πρόεδρο ΕΠΣ Ηρακλείου κ.Τζώρτζογλου Νικόλαο), Χαράλαμπος Καλόνικος (από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης κ. Γαβριηλίδη Μάνο), Αθανάσιος Αϊβάζης (από τον Πρόεδρο ΕΠΣ Χαλκιδικής κ.Σαρηγιαννίδη Σταύρο), Νικόλαος Κυπαρίσσης από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας κ.Πριονίδη Γεώργιο), Παναγιώτης Μιχαηλίδης (από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας κ. Δανιήλ Άγγελο) και Πασχάλης Τσαχουρίδης του Ηρακλή Αργυρούπολης (από τον Πρόεδρο της Ξάνθης κ.Πανίδη Γεώργιο ).

Από τους ανθρώπους του τύπου τιμήθηκε για την πολυετή ανιδιοτελή προσφορά του ο Κωνσταντίνος Ίντος από τη Γουμένισσα, ο οποίος από το 1985 καλύπτει τα δρώμενα στο χώρο του ερασιτεχνικού βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Μουρτζίλα Στέργιο )

Τέλος βραβεύτηκε η ομάδα της Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ. Το βραβείο απονεμήθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά Γεώργιο και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Σάββα Δημητριάδη στους ποδοσφαιριστές που συνοδεύτηκαν από τον προπονητή τους κ. Μιχάλη Αναστασιάδη.

Η εκδήλωση, την οποία παρουσίασε με επιτυχία ο Χρήστος Καναρόπουλος με τη συνδρομή του μέλους της επιτροπής τύπου της ΕΠΣ Κιλκίς Γεωργίας Τριανταφυλλίδου, έκλεισε με δείπνο προς τιμήν των παρισταμένων και των τιμωμένων προσώπων.

Σχολιάστε