My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματική κατάσταση με φάρμακα -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Εντυπωσιακό ξεκίνημα Φραγγίδη -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΠΣΚ: Λαμπρή επάνοδος γιορτής -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Ευρωπός στο κέντρο της Ευρώπης -

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Κ. Αρβανίτης: Εμείς θα νικήσουμε -

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

“Όχι συγκάλυψη των υποκλοπών” -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Φτάνει πια ο εμπαιγμός στην Υγεία -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Διμέτωπη επίθεση Κουτσούμπα -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Εντυπωσιακό ξεκίνημα Φραγγίδη

(Βίντεο) Σε μια μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου “Θέατρο” στο Κιλκίς, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιώργος φραγγίδης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την οποία ευλόγησε ο μητροπολίτης Κιλκίς κ. Βαρθολομαίος, ενώ παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης στους Κιλκισιώτες ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

“Η φωνή μου όλα αυτά τα χρόνια ήταν το θεσμικό μεγάφωνο της δικής σας φωνής” είπε και πρόσθεσε: “Δεν εγκατέλειψα στα δύσκολα χρόνια το κόμμα μας, επιδεικνύοντας σταθερότητα στις αρχές και στο ήθος. Άλλοι ήταν αυτοί που ήθελαν να μείνουν στον αφρό πηγαίνοντας αλλού. Σας ζητώ, λοιπόν, να σταθείτε και πάλι δίπλα μου με την ψήφο, τις ιδέες και τις αγωνίες σας και μαζί θα δώσουμε τον νέο αγώνα”.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος προλόγισε τον κ. Φραγγίδη πλέκοντας το εγκώμιο του βουλευτή Κιλκίς. Ο κ. Κατρίνης εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει των εκλογών, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και χαρακτήρισε τον κ. Φραγγίδη ως την προσωποποίηση της ανθρωπιάς και της ελπίδας για τον τόπο μας.

Στην ομιλία του ο βουλευτής Κιλκίς, επισημαίνοντας ότι εκδήλωσή του πραγματοποιείται στην επέτειο της γέννησης του Ανδρέα Παπανδρέου, τόνισε ότι στις εκλογές που έρχονται η υπερψήφιση του ΠΑΣΟΚ σημαίνει δημοκρατική ανατροπή και πρόοδο σε βάρος της συντήρησης και του λαϊκισμού. “Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ” είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι από τις κάλπες πρέπει να βγει ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή.

Ασκώντας αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση τόνισε ότι αυτή βλέπει το κράτος ως λάφυρο. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε καυτά θέματα της επικαιρότητας όπως η ακρίβεια, τα αγροτικά (για τα οποία κατέθεσε προτάσεις σειράς μέτρων), το στεγαστικό, τη λειτουργία των τραπεζών με τα κόκκινα δάνεια κα. Μάλιστα, αναφερόμενος στο σκάνδαλο Πάτση αποκάλυψε ότι αγοράστηκαν κόκκινα δάνεια που αφορούσαν και περιουσίες Κιλκισιωτών.

Όσο για το φλέγον θέμα των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων, ο κ. Φραγγίδης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση απλώς προσπαθεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο, το οποίο χαρακτήρισε ως ύψιστο ζήτημα Δημοκρατίας.

Ως υπεύθυνος του κόμματος για τον τομέα υγείας, ο βουλευτής Κιλκίς στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα της πανδημίας, της παροχής πρωτοβάθμιας υγείας, της λειτουργίας των νοσοκομείων με τις ελλείψεις προσωπικού κλπ.

Βίντεο – φωτογραφίες: eidiseis.gr 

Σχολιάστε