My Twitter Feed

10 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έργο 360 χιλ. για τους πεζούς -

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, 2023

Επί ποδός οι αγρότες της Παιονίας -

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Με Ν. Δένδια η πίτα της ΝΔ Κιλκίς -

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Καταγγελία δίωξης Καλεμκερίδη -

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Δραματική κατάσταση με φάρμακα -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Εντυπωσιακό ξεκίνημα Φραγγίδη -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΠΣΚ: Λαμπρή επάνοδος γιορτής -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Ευρωπός στο κέντρο της Ευρώπης -

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Ευρωπός στο κέντρο της Ευρώπης

Το προσφυγικό και η τουριστική ανάπτυξη της περιοχής της Παιονίας ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Νομό Κιλκίς και ιδιαίτερα στο Δήμο Παιονίας.

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου ο κ. Αρβανίτης με τη βουλεύτρια Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου επισκέφτηκαν τον αρχαιολογικό χώρο της Ευρωπού, όπου ξεναγήθηκαν από τη προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς, Γεωργία Στρατούλη.

Λίγο αργότερα, στη σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της πόλης, ο κ. Αρβανίτης και η κ. Αγαθοπούλου, μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιονίας Γιώργο Δουλκερίδη, συζήτησαν για τις πολιτικές σχετικά με το προσφυγικό, έναν τομέα στον οποίον ευρύτερη περιοχή έχει σηκώσει μεγάλο βάρος.

Επίσης, τέθηκε το θέμα αξιοποίησης του σημαντικού πολιτισμικού κεφαλαίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και του Δήμου Παιονίας, ώστε “να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τη διεύρυνση των πολιτιστικών διαδρομών στην Κεντρική Μακεδονία, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και φέρνοντας την Ευρωπό στο κέντρο της Ευρώπης”, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σχολιάστε