My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Εκλογή Δ. Κυριακίδη στη ΠΕΔ

kyriakidis-dimitrisΟ δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς της πλειοψηφούσας παράταξης, Δημήτρης Κυριακίδης, εκλέχτηκε μέλος στο νέο Εποπτικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας. Θυμίζουμε ότι στη προηγούμενη διοίκηση της ΠΕΔ ήταν μέλος του ΔΣ ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς, Δ. Τερζίδης.

Κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής (Δευτέρα) συνεδρίαση για την εκλογή νέου προεδρείου, εκτελεστικής επιτροπής και εποπτικού συμβουλίου, ήταν η διακήρυξη για κοινή πορεία των εκλεγμένων, καθώς στόχος είναι να σταθεί όρθια η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αποτέλεσμα αυτής της αντίληψης ήταν να εκλεγεί διαπαραταξιακό προεδρείο ως εξής:

Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας εκλέχτηκε ο “γαλάζιος” δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, αντιπρόεδρος ο προκάτοχός του, δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης (μέλος της παράταξης των ανεξάρτητων και προερχόμενων από το ΠΑΣΟΚ) και γραμματέας ο Μιχάλης Ξανθόπουλος, από την πλειοψηφούσα “γαλάζια” παράταξη, αφού η θέση αυτή προτάθηκε από τον κ. Κυρίζογλου στην τρίτη παράταξη “Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία” που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο τα μέλη της αποφάσισαν να συμμετέχουν μόνο στην εκτελεστική επιτροπή με τον Σωκράτη Φάμελο.

Οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης, με επικεφαλής τους Γιάννη Μπουτάρη και Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, συναίνεσαν στις διαδικασίες εκλογής των νέων οργάνων στοχεύοντας, όπως ανέφεραν, να διεκδικήσουν από κοινού τα δίκαια της Αυτοδιοίκησης και όλα τα μείζονα ζητήματα των δήμων που αφορούν στην εξυπηρέτηση των πολιτών.

Στην εκτελεστική επιτροπή της ΠΕΔ, εκτός του κ. Φάμελου εκλέχθηκε κι ο Μίμης Φωτόπουλος, δήμαρχος Δέλτα.

Στο εποπτικό συμβούλιο, εκτός του κ. Κυριακίδη εκλέχθηκαν και οι: πρόεδρος ο Αριστείδης Αραμπατζής, δημοτικός σύμβουλος Χαλκηδόνας, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Αρβανίτης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και μέλη οι Γιώργος Καλύβας, δημοτικός σύμβουλος Πύδνας-Κολινδρού και Ελευθέριος Κιοσέογλου, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε