My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΒΕ: Κάντε εκδρομές εντός Ελλάδας

ekdromi-mathites-500x280Επανέρχεται στο θέμα των σχολικών εκδρομών ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, προτείνοντας εκ νέου να πραγματοποιούνται οι εν λόγω εκδρομές εντός κι όχι εκτός Ελλάδας. Μ` αφορμή νέα εκπαιδευτική εκδρομή σχολείου του νομού μας στο εξωτερικό, ο κ. Τονικίδης σ` επιστολή του προς τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναφέρει τα εξής:

Είναι γνωστή στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο, η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου κιλκίς  να ζητήσει από την Εκπαιδευτική Κοινότητα του νομού μας να μην πραγματοποιούνται οι μαθητικές εκδρομές εκτός αλλά εντός Ελλάδας.

Στην εποχή της βαθιάς οικονομικής κρίσης που εξακολουθούμε να διανύουμε ως χώρα, το σκεπτικό της παρέμβασής μας είναι προφανές σε όλους και συνοψίζεται στην αδήριτη ανάγκη να στηριχτούν επιχειρήσεις κι επαγγελματίες του τόπου μας, με ευεργετικές συνέπειες από αυτό, για το σύνολο της κοινωνίας μας.

Δυστυχώς, το παράδειγμα μιας νέας εκπαιδευτικής εκδρομής σχολείου του νομού μας στο εξωτερικό, μας αναγκάζει να επανέλθουμε διατυπώνοντας με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση  την παράκληση – πρόταση να πραγματοποιούνται οι εκδρομές αυτού του είδους εντός Ελλάδας, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα εισακουστούμε απ` όλους τους παράγοντες που λαμβάνουν τις σχετικές αποφάσεις.

Είναι παράλογο να συνηγορούν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων  σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Φυσικά αυτοί που πρέπει να στείλουν  μήνυμα στην κοινωνία μας με την στάση τους είναι οι νέοι, μαθητές λυκείων.  Έχουμε μια όμορφη χώρα και οφείλουμε να την γνωρίσουμε μέσα από τις σχολικές εκδρομές.” 

 

Σχολιάστε