My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία ΣΥΡΙΖΑ για ΕΝΦΙΑ

enfia-syrizaMέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με τη συμμετοχή και της βουλευτή του νομού, Ειρήνης Αγαθοπούλου, πραγματοποίησαν σήμερα (Δευτέρα) το πρωί διαμαρτυρία κατά του ΕΝΦΙΑ, μπροστά στην Εφορία και σε τράπεζες της πόλης του Κιλκίς.

Με πανό και συνθήματα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν τη δική τους συμβολή “στο κίνημα που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα απέναντι στο πιο άδικο, ταξικά μεροληπτικό και αντισυνταγματικό φορολογικό μέτρο”, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΝΕ Κιλκίς του κόμματος.

Απ` τη πλευρά της, η κ. Αγαθοπούλου δήλωσε: «Ο ΕΝΦΙΑ αποτελεί το ενοίκιο στο σπίτι που αποκτήσαμε με κόπο και θυσία και πολλοί από μας ακόμα το χρωστούν στην τράπεζα, αποτελεί το ενοίκιο στο χωράφι που καλλιεργούμε για να κερδίσουμε τα προς το ζην. Βάζουν χέρι ακόμα και στην πρώτη κατοικία, δε λαμβάνουν υπόψη το εισόδημα του πολίτη, δεν υπάρχει αφορολόγητο όριο. Το αντίθετο μάλιστα. Ευνοημένοι είναι οι κάτοχοι πολύ μεγάλης περιουσίας και στο στόχαστρο βρίσκονται οι μικροί και οι μικρομεσαίοι. Αυτός ο φόρος δε διορθώνεται, μόνο καταργείται. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον καταργήσει».

Σχολιάστε