My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ένταση στο συνέδριο της ΚΕΔΕ

kede-thessaloniki-sxolikoi-fulakes(Βίντεο) Ένταση επικράτησε σήμερα Πέμπτη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Θεσσαλονίκη για τις απολύσεις και την διαθεσιμότητα. Σχολικοί φύλακες και εργαζόμενοι στους ΟΤΑ αποδοκίμασαν δημάρχους και βουλευτές.

Εργαζόμενοι κατέλαβαν το βήμα του συνεδρίου και αντηλλάγησαν βαρύτατες εκφράσεις, χρειάστηκε μάλιστα οι εργασίες του συνεδρίου να διακοπούν προσωρινά.

Δεν ήρθαν στην Θεσσαλονίκη οι υπουργοί εσωτερικών και εργασίας, ενώ αφού αποχώρησαν οι εξοργισμένοι εργαζόμενοι, εμφανίστηκε στο συνέδριο ο υφυπουργός εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Οι σχολικοί φύλακες μπήκαν στην αίθουσα του συνεδρίου και αποδοκίμασαν τους αιρετούς, τους βουλευτές και την κυβέρνηση για την απόφαση να καταργηθούν οι θέσεις τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να βρεθούν στο “δρόμο”.

Στο στόχαστρό τους βρέθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Ορφανός, ο οποίος ήταν παρόν στο συνέδριο. Ηρεμία συνέστησε ο πρόεδρος της ένωσης δήμων Κ. Μακεδονίας, Σίμος Δανιηλίδης, καλώντας τους διαμαρτυρόμενους να ακολουθήσουν δημοκρατικές διαδικασίες για να εκφράσουν τις θέσεις τους.








Πηγή: rthess.gr

Σχολιάστε