My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Αποχώρηση του Σ. Τσολάκη απ` το ΠΑΣΟΚ

*Δεν πάει ούτε ο ίδιος ούτε ο Γ. Φλωρίδης στο κόμμα Λοβέρδου.

Ένα απ` τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, που ήταν και το μόνο που τον εκπροσωπούσε στο Εθνικό Συμβούλιο, αποχωρεί απ` το τέως κραταιό κόμμα, που φυλλορροεί. Ο λόγος, για τον Σάββα Τσολάκη, που μ` επιστολή του προς τη ΝΕ Κιλκίς γνωστοποίησε ότι αρνείται να συμμετάσχει στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ).

Ωστόσο, η κατ` ουσία αποχώρηση αυτή, δεν πρέπει να συνδεθεί με την χθεσινή εξαγγελία για την ίδρυση της ΡΙΚΣΣΥ του κ. Λοβέρδου, όπως κάποιοι έσπευσαν να κάνουν. Είναι γνωστό ότι ο κ. Τσολάκης είναι πολιτικά συνδεδεμένος εδώ και πολλά χρόνια με τον Γιώργο Φλωρίδη, και δεν πρόκειται ν` αποστασιοποιηθεί τώρα απ` τις κινήσεις του πρώην υπουργού. Αντίθετα, είναι βέβαιο ότι θα τον ακολουθήσει και στο μέλλον, στη προσπάθεια που κάνει για ανασύνταξη του ευρύτερου χώρου της κεντροαριστεράς.

Κι επειδή πολλοί σπεύδουν να προεξοφλήσουν ότι ο κ. Φλωρίδης θα ενταχθεί στο υπό διαμόρφωση κόμμα Λοβέρδου, το ΚΙΛΚΙΣ24 έχει έγκυρες πληροφορίες ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Όπως καταδείχτηκε κι απ` την ομιλία του στην πρόσφατη εκδήλωση στο Γκάζι, ο Κιλκισιώτης πολιτικός δεν θα πάψει να κινείται για την ενοποίηση όλων των δυνάμεων του σοσιαλδημοκρατικού χώρου σ` έναν ενιαίο πολιτικό φορέα. Κύκλοι δε του Κοινωνικού Συνδέσμου, που πρωτοστατεί σ` αυτή την προσπάθεια, δηλώνουν ότι σε μια τέτοια συμμαχία έχει ασφαλώς θέση κι ο κ. Λοβέρδος με το κόμμα του.

Σχόλια
2 Σχόλια to “Αποχώρηση του Σ. Τσολάκη απ` το ΠΑΣΟΚ”
  1. Ο/Η αναπ-οδος λέει:

    Θα είναι μία 100% λάθος κίνηση η στροφή του κ. Φλωρίδη σε επιφανειακά στελέχη του πασοκ, ακόμα κι αν αυτά διάλεξαν έστω και καθυστερημένα το δρόμο της φυγής όπως ο κ. λοβέρδος. Ενδεχομένως να είναι ένα ικανό στέλεχος με πραγματικά σοβαρό πολιτικό λόγο, όμως το χαρτί του κάηκε ένεκα μνημονίων. Γενικότερα δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει κανένα ικανό σχήμα στην παρούσα φάση να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Ένας πολιτικός σχηματισμός με βάση την Γαλλία ή την Ισπανία που θα ορίσει τα παρτήματά του σε όλες τις μεσογειακές χώρες της Ευρώπης που έχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά είναι μία λύση που για μένα φαντάζει ως η μοναδική. Κοινός τρόπος αντιμετώπισης της διαφθοράς στο εσωτερικό κομμάτι και κοινή εξωτερική πολιτική απέναντι στο οικονομικό κατεστημένο που θέλει να δημιουργήσει η Γερμανία. Ένα ευρωπαικό κοινωνικό κίνημα χωρίς την ταμπέλα της κεντροαριστεράς και της κεντροδεξιάς να επηρεάζουν την πολιτική του. Έχω ξανααναφέρει πως όλες οι πολιτικές έιτε βαφτίζονται αριστερές είτε δεξιές μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα αρκεί να λειτουργούν προς το κοινό ώφελος των πολιτών και των κρατών. Χρειάζεται μια σωστή ισορροπία λοιπόν. Αυτό το πανευρωπαικό τόξο του νότου αν δημιουργηθεί με κοινή ονομασία σαν brand name που θα καταξιωθεί στην συνείδηση των ταλαιπωρημενων πολιτών αυτών των χωρών, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα ικανοποιώντας παράλληλα την φιλοδοξία ικανών ατόμων όπως ο κ. Φλωρίδης κ.α.

  2. Ο/Η Λένα λέει:

    Συγνώμη κύριε, ποιός είστε ? Και τί μας νοιάζει τί θα κάνετε με το καταγκρεμισμένο ΜΠΑΤΣΟΚ ?

    <>

Σχολιάστε