My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Παιονία: Επαφές με επιχειρηματίες

gountenoudis-pentaetesΜε πρωτοβουλία του δημάρχου Παιονίας και στα πλαίσια κατάρτισης του νέου Πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του δήμου, διοργανώθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου συνάντηση εργασίας μεταξύ της δημοτικής αρχής Παιονίας και των επιχειρηματιών του βιομηχανικού και βιοτεχνικού κλάδου της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε χώρο εστίασης στο Πολύκαστρο, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική ανάπτυξη, την ενίσχυση της απασχόλησης και τη στήριξη της τοπικής αγοράς, την προσέλκυση νέων επενδύσεων, τη συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων και δημοτικών υπηρεσιών.

Οι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες, αλλά κυρίως τις ιδέες και προτάσεις τους για την ανάπτυξη της περιοχής και την αποφυγή του οικονομικού μαρασμού και ερήμωσης, ενώ πρότειναν τη θεσμοθέτηση μιας τέτοιας συνάντησης τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Από πλευράς κ. Γκουντενούδη, ο οποίος πλαισιώθηκε από τους αντιδημάρχου κ. Αδαμόπουλο και κ. Ευθυμιάδη, κατέστη σαφές ότι η δραστηριοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της Παιονίας χαράζει νέους δρόμους ανάπτυξης.

Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου, συναντήσεις με φορείς και συλλόγους.

Σχολιάστε