My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Παιονία: Επαφές με επιχειρηματίες

gountenoudis-pentaetesΜε πρωτοβουλία του δημάρχου Παιονίας και στα πλαίσια κατάρτισης του νέου Πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του δήμου, διοργανώθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου συνάντηση εργασίας μεταξύ της δημοτικής αρχής Παιονίας και των επιχειρηματιών του βιομηχανικού και βιοτεχνικού κλάδου της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε χώρο εστίασης στο Πολύκαστρο, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική ανάπτυξη, την ενίσχυση της απασχόλησης και τη στήριξη της τοπικής αγοράς, την προσέλκυση νέων επενδύσεων, τη συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων και δημοτικών υπηρεσιών.

Οι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες, αλλά κυρίως τις ιδέες και προτάσεις τους για την ανάπτυξη της περιοχής και την αποφυγή του οικονομικού μαρασμού και ερήμωσης, ενώ πρότειναν τη θεσμοθέτηση μιας τέτοιας συνάντησης τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Από πλευράς κ. Γκουντενούδη, ο οποίος πλαισιώθηκε από τους αντιδημάρχου κ. Αδαμόπουλο και κ. Ευθυμιάδη, κατέστη σαφές ότι η δραστηριοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της Παιονίας χαράζει νέους δρόμους ανάπτυξης.

Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου, συναντήσεις με φορείς και συλλόγους.

Σχολιάστε