My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Διευκρινήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Στη διαβεβαίωση ότι υπήρξε μια ατυχής διατύπωση που στη συνέχεια παρερμηνεύτηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης, προέβησαν οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές Θεόδωρος Παραστατίδης και Οδυσσέας Βουδούρης, που προσήλθαν σήμερα Δευτέρα στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της Βουλής για διευκρινίσεις.

parastatidis-voudouris-002Οι δύο βουλευτές υπογράμμισαν ότι η αρχική δήλωση που ξεσήκωσε αντιδράσεις από ανεξάρτητους βουλευτές έχει ανακληθεί και υπογράμμισαν ότι δεν υπήρχε πρόθεση να κατηγορήσουν και να διατυπώσουν υπαινιγμούς για τη στάση συναδέλφων τους στις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Δεν έχω ζητήσει από κανέναν να με βάλει σε ψηφοδέλτιο» τόνισε ο βουλευτής Κιλκίς προσερχόμενος στην Επιτροπή, με αφορμή επικρίσεις συναδέλφων του. «Δεν μπορούμε να συστήσουμε σε κανέναν συνάδελφο τι θα κάνει», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «υπήρξε ατυχής διατύπωση» στην επίμαχη δήλωση.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου, που ζήτησε να μην είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παραστατίδης ανέφερε ότι σέβεται τον κ. Γλέζο και την προσφορά του.

Μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Οδυσσέας Βουδούρης πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι «αυτοί που καταγγέλλουν την ύβρη ανατροφοδοτούν την ύβρη» και υπογραμμίζοντας: «Εμείς ανακαλέσαμε, ας ανακαλέσουν και αυτοί τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς».

Σχολιάστε