My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Διευκρινήσεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Στη διαβεβαίωση ότι υπήρξε μια ατυχής διατύπωση που στη συνέχεια παρερμηνεύτηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης, προέβησαν οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές Θεόδωρος Παραστατίδης και Οδυσσέας Βουδούρης, που προσήλθαν σήμερα Δευτέρα στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της Βουλής για διευκρινίσεις.

parastatidis-voudouris-002Οι δύο βουλευτές υπογράμμισαν ότι η αρχική δήλωση που ξεσήκωσε αντιδράσεις από ανεξάρτητους βουλευτές έχει ανακληθεί και υπογράμμισαν ότι δεν υπήρχε πρόθεση να κατηγορήσουν και να διατυπώσουν υπαινιγμούς για τη στάση συναδέλφων τους στις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Δεν έχω ζητήσει από κανέναν να με βάλει σε ψηφοδέλτιο» τόνισε ο βουλευτής Κιλκίς προσερχόμενος στην Επιτροπή, με αφορμή επικρίσεις συναδέλφων του. «Δεν μπορούμε να συστήσουμε σε κανέναν συνάδελφο τι θα κάνει», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «υπήρξε ατυχής διατύπωση» στην επίμαχη δήλωση.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου, που ζήτησε να μην είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παραστατίδης ανέφερε ότι σέβεται τον κ. Γλέζο και την προσφορά του.

Μιλώντας νωρίτερα στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Οδυσσέας Βουδούρης πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι «αυτοί που καταγγέλλουν την ύβρη ανατροφοδοτούν την ύβρη» και υπογραμμίζοντας: «Εμείς ανακαλέσαμε, ας ανακαλέσουν και αυτοί τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς».

Σχολιάστε