My Twitter Feed

19 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στάση εργασίας στα νοσοκομεία -

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, 2021

Συνδικάτα εναντίον αποβλήτων -

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, 2021

5 νέα κρούσματα σ` ένα 24ωρο -

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανανοίγουν τη Πέμπτη τα σχολεία -

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου, 2021

Πάντα στα πράσινα και μας αρέσει! -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγάλη μονάδα φωτοβολταϊκών -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τα σχολεία και τη Τετάρτη -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Χοροεσπερίδα με βραβεύσεις καθηγητών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς στο κέντρο εστίασης “Κτήμα των Ευχών” το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2016.

kathigites-kilkisΜια εκδήλωση κατά την οποία παρουσιάσθηκε το πλούσιο και πολυποίκιλο έργο της Ενορίας και δι’ αυτής ενισχύεται η κατασκευή του ενοριακού Πνευματικού Κέντρου. Σε αυτήν τιμήθηκαν και οι καθηγητές που εθελοντικά συμμετείχαν στο ενοριακό Κοινωνικό Φροντιστήριο το μαθητικό έτος 2015-2016 παρέχοντας ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου που προέρχονται από αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

Το ενοριακό Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι μία ποιμαντική προσπάθεια που συνεχίζει η Ενορία για τρίτη συνεχή χρονιά με 45 μαθητές. Οι καθηγητές που τιμήθηκαν ήταν οι Θεόφιλος Γουλτίδης, Γεώργιος Αντωνιάδης, Χρυσούλα Μιμίδα, Πέτρος Σαλαβασίδης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Κωνσταντίνα Κοντοκώστα, Ευανθία Σαμαρά, Δήμητρα Αγγελάκη, Τριαντάφυλλος Καμψιάδης, Ελένη Τσομπάνη, Μαρία Ανανιάδου, Νικόλαος Σικαλίδης, Αναστάσιος Βαφειάδης, Κυριακή Τατίδου, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης, Προϊστάμενος του ως άνω Ιερού Ναού.

synestiasiΤην εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον αγώνα που δίνουν οι εφημέριοι και οι επίτροποι του Ναού προς όφελος του Λαού ενώ στους χαιρετισμούς τους ο Βουλευτής ν. Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Σισμανίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παύλος Θωμαίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Ιωάννης Τσογγίδης εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια και δήλωσαν την υποστήριξη τους στο πολύπλευρο ποιμαντικό έργο που επιτελείται.

Τα έσοδα της χοροεσπερίδας θα διατεθούν για την αποπεράτωση του νέου Πνευματικού Κέντρου 850 τ.μ. που θα στεγάσει όλες τις δραστηριότητες του Ναού σε ένα σύγχρονο κτήριο με όλους τους βοηθητικούς χώρους.

Εκτός των προαναφερθέντων στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Χριστόφορος Πιπερίδης, ο πρώην Βουλευτής κ. Θόδωρος Πασσαλίδης, ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Δημήτριος Βουλγαράκης, ο πολιτευτής κ. Σούλης Καζαντζίδης και πολλοί Κιλκισιώτες.

Χρήστος Καναρόπουλος

Σχολιάστε