My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Τεράστια συγκέντρωση Γεωργαντά

(Βίντεο) Σε μια τεράστια για τα δεδομένα της εποχής και του κλίματος που επικρατεί ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 7 Ιουλίου, ο πρώην υφυπουργός και υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία, στο κέντρο «Αρένα» του Κιλκίς, το πρωί της Κυριακής 30 Ιουνίου.

Οι φίλοι του κ. Γεωργαντά γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα, μια μέρα μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Κιλκίς ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας άλλον αέρα στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ στο νομό μας.

Η συγκέντρωση του πρώην υφυπουργού και υποψήφιου βουλευτή εκλαμβάνεται από τους πολιτικούς παρατηρητές ως ως μια μεγάλη επίδειξη δύναμης, μετά και την ανάλογη συγκέντρωση στον ίδιο χώρο τον περασμένο Ιανουάριο για την κοπή της βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν οι νέοι εκλεγμένοι δήμαρχοι του νομού μας, Δημήτρης Κυριακίδης και Κώστας Σιωνίδης, καθώς κι ο περιφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης. Τον κ. Γεωργαντά προλόγισε και παρουσίασε η κιλκισιώτικης καταγωγής δημοσιογράφος Θάλεια Ζαγναφέρη.

Στην ομιλία του, ο κ. Γεωργαντάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι η παρουσία των Κιλκισιωτών στη συγκέντρωση αποτελεί μια ισχυρή εντολή για να συνεχίσει τον αγώνα του, τιμώντας την ψήφο όλων.

“Η συγκλονιστική παρουσία σας σήμερα αποτελεί μια ισχυρή εντολή για να συνεχίσω τον αγώνα μου για την Ελλάδα που αξίζουμε, για το Κιλκίς που δικαιούμαστε.

Στις 7 Ιουλίου ο λαός του Κιλκίς θα επικυρώσει τη βούλησή του για αλλαγή πολιτικής σελίδας στον τόπο.

Ήρθε η ώρα το Κιλκίς να διεκδικήσει όσα δικαιούται!”, υπογράμμισε.

Δείτε βίντεο της GnomiWebTV με στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση και την ομιλία Γεωργαντά:

Σχολιάστε