My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων

lekilkis– Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 στις 17:00 ακριβώς, είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στις εγκαταστάσεις μας, τη σχολή Μαγειρικής «Μακάριος Γ’» από τη Λευκωσία της Κύπρου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μέσω του προγράμματος «Νέας Γενιάς». Όπως πάντα, ξεναγήθηκαν τόσο οι μαθητευόμενοι όσο και τα μέλη του Δ.Σ. της μαγειρικής σχολής. Για τη σωστή τους ξενάγηση, χωρίστηκαν σε δύο τμήματα. Καθώς το ένα τμήμα θαύμαζε την πλούσια ιματιοθήκη που διαθέτει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, το άλλο τμήμα μάθαινε χορούς με ιδιαίτερη ευκολία. Κατά την αναχώρησή τους μοιράστηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό σε όλους. Να ευχαριστήσουμε πολύ για τα δώρα που μας προσέφεραν με τόση αγάπη από την Κύπρο. Τέλος, ευχαριστούμε την κ. Χρηστίδου Φωτεινή για τη δυνατότητα αυτή που μας δόθηκε, ώστε να ενημερώσουμε και να πληροφορήσουμε για ακόμη μία φορά για το έργο και την ιστορία του Λυκείου Ελληνίδων.

– Εκδρομή στην Καππαδοκία (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Η προγραμματισμένη εκδρομή για την Καππαδοκία στις 29 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου, αναβάλλεται εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία. Εξαιτίας των γεγονότων αυτών προχωράμε όχι στην ακύρωση αλλά στην αναβολή της εκδρομής. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί 24 Αυγούστου – 31 Αυγούστου. Το πρόγραμμα της εκδρομής παραμένει το ίδιο. Όσοι είχαν δηλώσει συμμετοχή, καθώς επίσης και όσοι είχαν προκαταβάλει τα χρήματά τους, μπορούν να επικοινωνούν, Δευτέρα έως και Παρασκευή 6 – 8 μ.μ. στο τηλ: 2341027684, με τη γραμματεία του Λ.Ε.Κ. (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία). Να ενημερώσουμε ότι γίνονται εκ νέου δηλώσεις συμμετοχής. Ελπίζουμε στην κατανόησή σας. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των εκδρομέων.

-Παράσταση ενταγμένη στα 100 χρόνια

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία  σας την επετειακή παράσταση «100 χρόνια Κιλκίς – 20 χρόνια Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς». Η συγκεκριμένη παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς και εντάσσεται στα πλαίσια εορτασμού των 100 χρόνων απελευθέρωσης του Κιλκίς. Θα είναι μία ιδιαίτερη παράσταση. Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια με μία όντως ξεχωριστή παράσταση. Θα εμφανιστεί το τμήμα των παραστάσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Τα υπόλοιπα από κοντά.

Είσοδος: 2 ευρώ

Σχολιάστε