My Twitter Feed

6 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αποχή και δικηγόρων του Κιλκίς -

Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2022

Τι λέει η ΕΠΣΚ για τον επίμαχο αγώνα -

Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2022

Aναστάτωση στους ανασφάλιστους -

Τετάρτη, 6 Απριλίου, 2022

Τραγικό δυστύχημα στο Λιμνότοπο -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Ενίσχυση 45 εκ. για τις ζωοτροφές -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Δωρεάν τεστ στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Κατεβάζουν ρολά κι οι έμποροι -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν σύνεδροι -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Συμπαραστάτης στο Δήμο Παιονίας

Ο Στέργιος Γκουγκουσίδης μετά την εκλογή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας ως Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Ο θεσμός του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο τόσο για τον πολίτη και τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση. Την 31/03/2022 στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας έγινε αντιληπτή από την πλήρη απαρτία του σώματος του Συμβουλίου και την επιλογή τους να στηρίξουν το θεσμό, η αδήριτη ανάγκη για την εκλογή συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο Δήμο μας, η οποία μάλιστα εκφράζεται και με την απαίτηση από το νόμο αυξημένης πλειοψηφίας για την εκλογή του. Ως δημότης του Δήμου Παιονίας είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά από πολυετή προσπάθεια ο θεσμός αυτός είναι πλέον ενεργός στο Δήμο μας.

Με απόλυτο σεβασμό και αξιοπρέπεια, γνώση και αίσθημα ευθύνης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά το δημοτικό συμβούλιο που με επέλεξε για τη θέση αυτή, να διαβεβαιώσω κάθε δημότη ατομικά και κάθε τοπική επιχείρηση ότι με αμεροληψία και ευσυνειδησία βρίσκομαι στο εξής στη διάθεσή τους για να συμβάλω στην επίλυση οποιουδήποτε ζητήματός τους, με σεβασμό πάντα στις επιταγές του νομικού και κανονιστικού πλαισίου.

Είναι τιμή για εμένα να λαμβάνω ηχηρή εντολή και εμπιστοσύνη για την πλήρωση της θέσης αυτής. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων των δημοτών με τη μεγαλύτερη δυνατή επάρκεια μέσα από απλές και στοχευμένες διαδικασίες χωρίς ταλαιπωρία και άσκοπη επιβάρυνση.

Μέσα από τα νέα μου καθήκοντα προσδοκώ να φανώ αντάξιος των προκλήσεων και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για αυτό ασκώντας με ουσιαστικό τρόπο το ρόλο μου.”

Φωτό: gnomikilkis

Σχολιάστε