My Twitter Feed

5 Απριλίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τραγικό δυστύχημα στο Λιμνότοπο -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Ενίσχυση 45 εκ. για τις ζωοτροφές -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Δωρεάν τεστ στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Κατεβάζουν ρολά κι οι έμποροι -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν σύνεδροι -

Τρίτη, 5 Απριλίου, 2022

Σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα -

Δευτέρα, 4 Απριλίου, 2022

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ για την απεργία -

Δευτέρα, 4 Απριλίου, 2022

Ποντιακός: Το στήσανε για να μας ρίξουνε! -

Κυριακή, 3 Απριλίου, 2022

Τραγικό δυστύχημα στο Λιμνότοπο

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου, πριν το μεσημέρι, στο Λιμνότοπο Παιονίας όταν εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Ειδομένη, παρέσυρε τρεις πεζούς με αποτέλεσμα να χάσει ένας άνθρωπος τη ζωή του και δυο να τραυματιστούν.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ έφτασε τάχιστα και η Πυροσβεστική με επτά άνδρες και δυο οχήματα, όπως και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή των τραυματιών στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Το θέαμα που αντίκρισαν πυροσβέστες και αστυνομικοί όταν έσπευσαν στο σημείο ήταν σοκαριστικό. Η σορός του ενός ήταν διαμελισμένη, ο δεύτερος ήταν σοβαρά τραυματισμένος και ο τρίτος έφερε πιο ελαφρά τραύματα, ενώ κείτονταν στις ράγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπούς, από το Πακιστάν. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από αστυνομικούς του ΑΤ Παιονίας. Άγνωστο είναι αν οι τρεις αλλοδαποί κινούνταν πεζή ή είχαν ανέβει στην αμαξοστοιχία με προορισμό τα σύνορα και έπεσαν από αυτή για άγνωστο λόγο.

Σχολιάστε