My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Σε 4 κτήρια τα 2ο ΕΠΑΛ και ΔΙΕΚ!

(Βίντεο) Έτοιμο είναι πλέον το κτήριο της Εργατικής Εστίας Κιλκίς να φιλοξενήσει τα εργαστήρια και να υποδεχθεί του μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ και του Δημόσιου ΙΕΚ.

Έτσι, οι εν λόγω μαθητές θα κάνουν πλέον τα μαθήματά τους σε 4(!) κτήρια, αφού εκτός από το ανωτέρω κτήριο θα συνεχίσουν να διδάσκονται και σ` αυτά του ΟΑΕΔ, της “Δήμητρας” και του προκάτ που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς.

Το θέμα της ακαταλληλότητας του σχολείου συζητήθηκε σήμερα Δευτέρα στη Βουλή μετά από επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Γεωργαντάς, ο οποίος ζήτησε να ολοκληρωθεί η προσωρινή λύση στέγασης του σχολείου, καθώς και να επιταχυνθούν οι ενέργειες για τη μόνιμη λύση, η οποία ως γνωστόν θα προκύψει με τη μετεστέγαση του ΤΕΙ στο νέο κτίριό του.

Απαντώντας στη ερώτηση του βουλευτή Κιλκίς, ο υφυπουργός Παιδείας Δημ. Μπαξεβανάκης γνωστοποίησε ότι η προσωρινή λύση του κτηρίου της Εργατικής Εστίας είναι έτοιμη προς υλοποίησε και δεσμεύτηκε για την για την όσο το δυνατό γρηγορότερη μετεστέγαση του ΤΕΙ.

Στη δευτερολογία του ο κ. Γεωργαντάς ζήτησε επίσης να ενισχυθεί ο Δήμος Κιλκίς με έκτακτη επιχορήγηση προκειμένου να ανταποκριθεί στην έκτακτη ανάγκη που προέκυψε μρ το 2ο ΕΠΑΛ, με τον κ. Μπαξεβανάκη να δεσμεύεται για την εξέταση του αιτήματος μαζί με τον ίδιο υπουργό Παιδείας.

Δείτε το βίντεο της συζήτησης στη Βουλή:

Σχολιάστε