My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Τονικίδης γι`απεργία ΔΕΗ


deiΑνοιχτή επιστολή κατά “της απόφασης των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, να προχωρήσουν σε εκ περιτροπής απεργιακές κινητοποιήσεις”, απηύθυνε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, προς το συνδικαλιστικό  Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ, κάνοντας λόγο για “ιδιαίτερη αναστάτωση που έχει προκαλέσει σε χιλιάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, η απόφαση”.

Στην ανοιχτή επιστολή ο κ. Τονικίδης σημειώνει και τα εξής:

Τη στιγμή που ο επιχειρηματικός κόσμος δίνει την πιο κρίσιμη μάχη για την επιβίωσή του, ζητάμε την κατανόηση και συνεργασία από πλευράς των συνδικαλιστών, καθώς οφείλουμε να επιδείξουμε όλοι την απαραίτητη κοινωνική αλληλεγγύη, αλλά και το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συνεννόησης, σεβόμενοι η μια κοινωνική και εργασιακή ομάδα την άλλη.

tonikidisΚατ’ επέκταση, ο επιχειρηματικός κόσμος απευθύνει παράκληση, ώστε το κόστος των κινητοποιήσεων να μην οδηγήσει σε καταστροφικές επιπτώσεις για την αγορά, η οποία δοκιμάζεται εδώ και χρόνια από την τρομακτική οικονομική κρίση. Υπενθυμίζουμε ότι, το 2011 αντίστοιχες κινητοποιήσεις στοίχισαν στη ΔΕΗ  εκατ. ευρώ ανά ημέρα και ζημιές πολλών εκατ. ευρώ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι το Κιλκίς διαθέτοντας 3 εν τοις πράγμασι Βιομηχανικές Περιοχές ( Α. Παντελεήμονα, Σταυροχωρίου, Πολυκάστρου) θα υποστεί μέγα οικονομικό πλήγμα, εάν διακοπεί ή διαταραχθεί η λειτουργία των εγκατεστημένων επιχειρήσεων. Ως εκ τούτου, σεβόμαστε απόλυτα το δικαίωμα των εργαζομένων να διαμαρτύρονται και να απεργούν, αλλά ζητάμε από τους απεργούς να δείξουν υπευθυνότητα και να σεβαστούν τα δικαιώματα του Έλληνα καταναλωτή και επιχειρηματία.”

Σχόλια
One Response to “Ο Τονικίδης γι`απεργία ΔΕΗ”
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    Πιο μνημονιακος πεθαινεις. Αυτος ο τυπος για λιγες ψηφους δεν βγηκε δημαρχος Κιλκις. Φαινεται ποιανου τα συμφεροντα εξυπηρετει. Για το σκανδαλωδες ξεπουλημα της περιουσιας του ελληνικου λαου τσιμουδια.

Σχολιάστε