My Twitter Feed

14 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλκίς: Θρίαμβος της αλληλεγγύης -

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, 2023

24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών -

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, 2023

Επιπτώσεις των βιομηχανικών ΑΠΕ -

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου, 2023

Επίσκεψη Χαρδαλιά στο Ν. Κιλκίς -

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, 2023

Έργο 360 χιλ. για τους πεζούς -

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, 2023

Επί ποδός οι αγρότες της Παιονίας -

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Με Ν. Δένδια η πίτα της ΝΔ Κιλκίς -

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Καταγγελία δίωξης Καλεμκερίδη -

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Κιλκίς: Θρίαμβος της αλληλεγγύης

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση δημοτών και φορέων του Δήμου Κιλκίς στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας, που στα χαλάσματα μετρούν ακόμη τις πληγές τους από τα καταστροφικά χτυπήματα του Εγκέλαδου.

Κινητοποιήθηκαν αμέσως και ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία του Δήμου Κιλκίς έφεραν από το σπίτι τους καθετί που μπορεί να ανακουφίσει κάπως τον πόνο τους και να ζεστάνει την ψυχή τους. Κουβέρτες, στρώματα, κλινοσκεπάσματα γέμισαν το θάλαμο εισόδου και το φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς μαζί με φαρμακευτικό υλικό, παιδικές τροφές, ρουχισμό για παιδιά και ξηρά τροφή.

Η ανθρωπιστική βοήθεια, που συγκεντρώθηκε σε λιγότερο από έξι ημέρες, χώρεσε σε δύο τριαξονικά φορτηγά και μεταφέρθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο περίπτερο 2 της ΔΕΘ, όπου συσκευάστηκε προκειμένου με τη συνεργασία της ΚΕΔΕ και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας να αποσταλεί στις πληγείσες περιοχές των δύο κρατών.

Ο Δήμος Κιλκίς ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους πολίτες, τους δημοτικούς συμβούλους, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που παραστάθηκαν με αλληλεγγύη στους πληγέντες.

Ευχαριστεί για την συνδρομή τους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Δροσάτου, Καστανιών, Παλατιανού, τους Αθλητικούς Συλλόγους Ηρακλή Αργυρούπολης, Άθλο, Κιλκισιακό, τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, τον Αθλητικό Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών ‘’Αριστοτέλης’’ τους μαθητές του 5ου και του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, την ‘’Ανάσα Ευαισθησίας’’ την εταιρία Medical Shop Kilkis και την εφημερίδα ‘’Μαχητής’’.

Σχολιάστε