My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κατά τα λοιπά …ετών 40

floridis panagiotisΤου Παναγιώτη Φλωρίδη.

Πριν λίγες ημέρες στην τοπική συνάδελφο ΕΙΔΗΣΕΙΣ δημοσιεύθηκε μια ανακοίνωση του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (4η ΥΠΕ), που προκάλεσε πραγματικό σοκ. Ο κ. Θρασύβουλος Βεντούρης, απαντώντας σε ρεπορτάζ της εφημερίδας για το πολύπαθο Νοσοκομείο Κιλκίς, έριχνε όλο το βάρος για την κακή του εικόνα και λειτουργία στην Διοίκηση του Ιδρύματος, αφήνοντας παράλληλα να αιωρούνται βαρύτατες υπόνοιες.

Το γεγονός θα μπορούσε να θεωρηθεί σύνηθες, αν δεν υπήρχαν κάποια συγκεκριμένα δεδομένα: Ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ είναι επιλογή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Οπως επιλογή του Ευ. Βενιζέλου είναι και ο Διοικητής της ενιαίας Διοίκησης των Νοσηλευτικών Μονάδων όλου του νομού Κιλκίς.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου δεν απάντησε μέχρι σήμερα στις αιτιάσεις του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ. Το έργο αυτό ανέλαβε να το πράξει η επίσης “πιστή” στον Ευ. Βενιζέλο Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς. Η οποία κατακεραύνωσε τον πιστό στον Ευ. Βενιζέλο κ. Θρ. Βεντούρη, κατηγορώντας τον ότι υποσκάπτει το ΠΑΣΟΚ και την αξιοπιστία του ως κυβερνητικού εταίρου, με τις θεατρινίστικες ενέργειές, του που είναι μόνο για το “θεαθήναι”. Οι σύντροφοι της Νομαρχιακής κατηγορούν τον σύντροφο της 4ης ΥΠΕ, ότι στην ουσία επιδιώκει το κλείσιμο του Νοσοκομείου Γουμένισσας και την μετατροπή του Νοσοκομείου Κιλκίς περίπου σε Αγροτικό Ιατρείο. Τα οποία, εφόσον συμβούν θα σημάνουν και τον οριστικό ενταφιασμό του ΠΑΣΟΚ στο νομό.

Σε πρώτη ανάγνωση, όλα τα παραπάνω τραγελαφικά καταδείχνουν ότι, ως νομό, μας έχουν “γραμμένους” και μας κάνουν πλάκα. Εκθέτουν αιρετούς και διορισμένους ανεπανόρθωτα, κατατάσσοντάς τους στην κατηγορία των “σάκκων του μποξ” όπου ασκούνται οι κάθε λογής υπουργοί, διοικητές, σύμβουλοι, παρασύμβουλοι και λοιποί μανδαρίνοι.

Σε δεύτερη ανάγνωση με πιο στέρεη βάση, όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι την 3η του Σεπτέμβρη 2014 δεν γιορτάζουμε τα 40χρονα του ΠΑΣΟΚ αλλά μάλλον θα είμαστε μάρτυρες στο 40ήμερο μνημόσυνο του πρωτοποριακού και ανατρεπτικού Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Τα γιουχαΐσματα στον Β. Βενιζέλο από τους Παπανδρεϊκούς στην Αθήνα και το “Γιώργο γερά, να φύγει η Δεξιά”, δείχνει ότι το χάσμα είναι βαθύ, γεμάτο μίσος. Και όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι πρώτες βασικές Αρχές του ΠΑΣΟΚ (Λαϊκή Κυριαρχία, Εθνική Ανεξαρτησία, Κοινωνική Απελευθέρωση) δεν έχασαν το ελάχιστο από την Αξία τους.

Απλά, είναι θέμα προσώπων. Και αυτό, όλοι, μα όλοι, κάνουν πως δεν το αντιλαμβάνονται.

Άρθρο στην ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχολιάστε