My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κάλυψη αναγκών σε καυσόξυλα

Τα δασαρχεία Κιλκίς και Γουμένισσας ενέκριναν συμπληρωματική πίστωση για την κάλυψη ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα στην περιοχή των Μουριών προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των δικαιούχων κατοίκων.

Για το θέμα πραγματοποιήθηκε πριν ένα μήνα στο Σ. Σ. Μουριών συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων για την εξαίρεση τους από την κάλυψη των ατομικών αναγκών τους σε καυσόξυλα.

“Η έλλειψη αυτής της κάλυψης δημιούργησε έντονο αίσθημα αδικίας λόγω της συστηματικής υλοτόμησης για εμπορία που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του Μπέλλες”, τονίζει ο βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς, ο οποίος στην παρέμβαση του στη συγκέντρωση των κατοίκων δήλωσε ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία υπάρχει υποχρέωση για την κάλυψη των ατομικών αναγκών και δεσμεύτηκε μαζί με τους τρεις προέδρους των τοπικών συμβουλίων να προβεί στις αναγκαίες παραστάσεις.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργαντάς συναντήθηκε με τον δασάρχη Κιλκίς κ. Βρούτσα και με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών Κιλκίς κ. Πολιτίδη, από τους οποίους έγινε αποδεκτό το δίκαιο αίτημα των κατοίκων και έτσι εγκρίθηκε σήμερα Παρασκευή η συμπληρωματική πίστωση για κάλυψη ατομικών αναγκών για τα Δασαρχεία Κιλκίς και Γουμένισσας. Η κατανομή των αντίστοιχων ποσών έγινε από τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Με αφορμή την θετική αυτή εξέλιξη, ο κ. Γεωργαντάς εκφράζει τις ευχαριστίες του “σε όσους κατανόησαν και προώθησαν το δίκαιο αυτό αίτημα και ευελπιστεί σε παρόμοιο κλίμα και έγκαιρα να γίνεται η διαχείριση των ζητημάτων αυτών και τα επόμενα χρόνια έτσι ώστε σε όλο τον Νομό να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση στα αιτήματα των δικαιούχων κατοίκων”.

Σχολιάστε