My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ημερίδα για το κρασί στη Γουμένισσα -

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, 2023

Το ΦΑ έφτασε στο κέντρο του Κιλκίς -

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Αρωγός στα αιτήματα -

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, 2023

Κάλεσμα για απεργία στους ΟΤΑ -

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, 2023

Ζητείται μείωση των αντικειμενικών -

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, 2023

Ανανέωση θητείας αντιδημάρχων -

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, 2023

Επίσκεψη Κουτσούμπα στο Κιλκίς -

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, 2023

Σύμβαση για τη βόρεια περιμετρική -

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, 2023

Ημερίδα για το κρασί στη Γουμένισσα

Η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ενημέρωση για τους Οίνους ΠΟΠ – ΠΓΕ και για τη λελογισμένη κατανάλωση των οίνων», την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 στις 17.00 στο πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας.

Η ημερίδα έχει δυο στόχους. Κατ’ αρχήν, την ενημέρωση και την παρότρυνση των καταναλωτών για την υπεύθυνη κατανάλωση επώνυμων προϊόντων έναντι οίνων χύμα προέλευσης. Επίσης, την πληροφόρηση των επαγγελματιών για τις εξελίξεις στο ενωσιακό καθεστώς και συγκεκριμένα στην ανάγκη ύπαρξης ομάδων διαχείρισης και προστασίας των οίνων ΠΟΠ – ΠΓΕ.

Στην ημερίδα θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου, Κωνσταντίνος Ευσταθίου, η οινολόγος Χρύσα Γιατρά, ο πρόεδρος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού Δήμητρα (ΕΛΓΟ-Δήμητρα) Σέρκος Χαρουτουνιάν, ο πρόεδρος του Κλαδικού Εθνικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελοοινικών Προϊόντων (ΚΕΟΣΟΕ) Χρήστος Μάρκου, ο ρόεδρος Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου Γιάννης Βογιατζής και ο προϊστάμενος του Τμήματος Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών του ΥΠΑΓΑΤ Διονύσης Γραμματικός.

Στην εκδήλωση θα τιμήσει παραβρεθεί και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γεώργιος Γεωργαντάς.

Μετά το τέλος των ομιλιών θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή σε ελληνικά κρασιά με τη διαδικασία της «τυφλής γευσιγνωσίας», δηλαδή με καλυμμένες τις ετικέτες των κρασιών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχολιάστε