My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Αρωγός στα αιτήματα -

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, 2023

Κάλεσμα για απεργία στους ΟΤΑ -

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, 2023

Ζητείται μείωση των αντικειμενικών -

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, 2023

Ανανέωση θητείας αντιδημάρχων -

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, 2023

Επίσκεψη Κουτσούμπα στο Κιλκίς -

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, 2023

Σύμβαση για τη βόρεια περιμετρική -

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, 2023

Καφέ κάδοι για οργανικά απόβλητα -

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, 2023

“Ευθύνες με ονοματεπώνυμα” -

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου, 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Αρωγός στα αιτήματα

Μια ευρεία συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία στελεχών του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς πραγματοποίησε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΚ, τχης (ΠΣ) Νικόλαος Ζησόπουλος, ο ταμίας ανθστης (ΠΣ) Ιωάννης Σφήνας, ο αν. γενικός γραμματέας της υπλγός (ΠΒ) Αριστείδης Τσάτσαρης, η γραμματέας Ισότητας Φύλων ΠΟΜΕΝΣ Κατερίνα Κιουρτσίδου, ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θοδωρής Δρίτσας και ο συντονιστής του Τμήματος Άμυνας και μέλος της ΚΕ του κόμματος Γιώργος Μπαλάφας.

Τα θέματα συζήτησης αφορούσαν το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ ειδικότερη αναφορά έγινε στην κατάργηση της προστασίας των στελεχών που συμμετέχουν στα Πρωτοβάθμια Σωματεία όσον αφορά την συνδικαλιστική τους δράση. Επίσης, συζητήθηκε η ΚΥΑ που έχει εκδοθεί και αφορά την πληρωμή της νυχτερινής εργασίας καθώς η δημιουργική λογιστική προκαλεί άλματα λογικής, αφού για οχτώ ώρες νυχτερινής εργασίας θα πληρώνονται μόνο οι πέντε ώρες και δεν θα αποζημιώνονται καθόλου τα κυλιόμενα νυχτερινά οχτάωρα. Τέλος, συζητήθηκε η αποστρατεία των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) χωρίς να υπάρχουν οι συνταξιοδοτικές προϋποθέσεις που θα τους εξασφαλίσουν δικαίωμα σύνταξης.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ΕΣΠΕΕΚ ότι θα σταθούν αρωγοί στα αιτήματα τους τόσο σε κοινοβουλευτικό επίπεδο κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου όσο και σε κοινωνικό.

Μετά από αίτημα της κ. Αγαθοπούλου, συμφωνήθηκε να ξαναπραγματοποιηθεί αυτή η ευρεία σύσκεψη με βασικά θέματα τα προβλήματα και τις ανάγκες του στρατιωτικού προσωπικού της παραμεθορίου και ειδικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Σχολιάστε