My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Επιπλέον πετρέλαιο σε δομές

Επί πλέον ποσότητα πετρελαίου θα διαθέσουν τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) στο Κέντρο Φιλοξενίας Νέας Καβάλας προκειμένου να θερμανθούν οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται εκεί.

hotspot2Συνολικά, θα χορηγηθούν 140.000 λίτρα πετρελαίου σε 13 δομές φιλοξενίας προσφύγων στη Μακεδονία και την Ήπειρο, για τη θέρμανση 6.000 περίπου προσφύγων και μεταναστών.

Η χορηγία από τα ΕΛΠΕ γίνεται μετά αίτημα που υπέβαλε στον Όμιλο τo υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Για το θέμα συναντήθηκε χθες Πέμπτη ο αρμόδιος υφυπουργός, Γιάννης Μπαλάφας, με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΠΕ, Ευστάθιο Τσοτσορό και Γρηγόρη Στεργιούλη, αντίστοιχα.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μπαλάφας δήλωσε: «Ο χειμώνας εφέτος είναι ιδιαίτερα σκληρός και οι ανάγκες για θέρμανση των δομών φιλοξενίας αυξημένες. Η άμεση ανταπόκριση των ΕΛΠΕ αποτελεί απόδειξη ανθρωπιάς και έμπρακτης αλληλεγγύης, που τιμά και τον Όμιλο και την πατρίδα μας. Μπορεί να γίνει, δε, και παράδειγμα για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους σε σχέση με την προσαρμογή των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στις συνθήκες που αλλάζουν διαρκώς».

Πλην της Ν. Καβάλας, οι δομές που θα διοχετευθεί το πετρέλαιο βρίσκονται στην Πρέβεζα (Φιλιππιάδα), την Ημαθία (Αλεξάνδρεια, Αγία Βαρβάρα στη Βέροια) και στη Θεσσαλονίκη (Βασιλικά, Διαβατά, Ωραιόκαστρο, Σίνδος, Κορδελιό, Δερβένι, Καλοχώρι και Καβαλάρι).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχολιάστε