My Twitter Feed

16 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Ο χιονιάς έφυγε, η “Μήδεια” μένει -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Εκλέχθηκε το νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ

Στις 10 Ιουνίου τα φετινά “Ελευθέρια” Στίβου του ΓΑΣΚ.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου η διαδικασία των εκλογών του ΣΕΓΑΣ στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο του Λουτρακίου, με το νέο διοικητικό συμβούλιο να μετρά 14 παλαιά πρόσωπα και 7 νέα (Κέλλης, Αποστολόπουλος, Παππας, Παχατουρίδου, Φίλιππας, Βόσσος, Ψωμιάδης).Στις εκλογές συμμετείχαν συνολικά 205 από τα 224 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου.

%cf%83%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%83Τον ΓΑΣ Κιλκίς εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και έφορος κλασσικού αθλητισμού Γιώργος Κωνσταντίδης,  ο οποίος έιχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ιδιαίτερα σημαντικές επαφές με τους “ισχυρούς” άνδρες της Ομοσπονδίας αλλά και να προβάλει τις θέσεις του Συλλόγου για τα ζητήματα της αποπεράτωσης του δημοτικού προπονητηρίου , της ουσιαστικής λειτουργίας του σταδίου του Κιλκίς και την διατήρηση και επέκταση της πριμοδότησης των αθλητών στον νέο αθλητικό νόμο.

Επίσης εξασφαλίστηκε η επιθυμητή ημερομηνία για την διεξαγωγή των αγώνων των  “Ελευθερίων” του Κιλκίς για το 2017 για το Σάββατο 10 Ιουνίου. Τα  “Ελευθερία” του Κιλκίς θα συμπεριλαμβάνονται και φέτος στο επίσημο καλαντάρι του ΣΕΓΑΣ , έχοντας καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση των ανθρώπων του στίβου , ως ένα από τα κορυφαία Ελληνικά περιφερειακά μίτινγκ κλασσικού αθλητισμού.

Στό νέο ΔΣ του ΣΕΓΑΣ εκλέχθηκαν οι παρακάτω:Κώστας Παναγόπουλος, Βασίλης Σεβαστής, Γιάννης Σταματόπουλος, Σπύρος Κέλλης, Πολυξένη Αργειτάκη, Παναγιώτης Αντωνακάκης, Παναγιώτης Δημάκος, Θανάσης Ράπτης, Δημήτρης Χαχάμης, Σάββας Νικολαΐδης, Μιχάλης Παυλούς, Γιάννης Λιούμπας, Ιάκωβος Πετσούλας, Δημήτρης Παππάς, Βασίλης Φίλιππας, Παρασκευή Παχατουρίδου, Δημήτρης Πουλόπουλος, Γιάννης Ψωμιάδης, Βασιλής Βόσσος, Μαρίκα Καρδάρα. Αναπληρωματικοί Σπύρος Καλοζούμνης, Γιάννης Μπόλας, Νίκος Τσώνης.

Σχολιάστε