My Twitter Feed

31 Μαρτίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δωρεά υλικού σε δομές υγείας -

Πέμπτη, 31 Μαρτίου, 2022

Ρεύμα: Βοήθεια για επανασύνδεση -

Τετάρτη, 30 Μαρτίου, 2022

Αναβλήθηκε η δίκη των “έξι” -

Τετάρτη, 30 Μαρτίου, 2022

“Με αυξημένες τιμές το Πάσχα” -

Τετάρτη, 30 Μαρτίου, 2022

Κάλεσμα για απεργία/συγκέντρωση -

Τετάρτη, 30 Μαρτίου, 2022

Ψάχνουμε για επενδύσεις από ΗΠΑ -

Τετάρτη, 30 Μαρτίου, 2022

Καθησυχάζουν για την επάρκεια -

Τρίτη, 29 Μαρτίου, 2022

“Τι(ς) πταίει για τους νεκρούς μας;” -

Δευτέρα, 28 Μαρτίου, 2022

Δωρεά υλικού σε δομές υγείας

Μεγάλες ποσότητες με προστατευτικές μάσκες, αντισηπτικά, απολυμαντικά επιφανειών, γάντια μιας χρήσης, οξύμετρα, θερμόμετρα και πιεσόμετρα, παραδόθηκαν τη Τρίτη και τη Τετάρτη στο Νοσοκομείο Κιλκίς και στα Κέντρα Υγείας Κιλκίς και Δροσάτου από αντιπροσωπείες του δήμου Κιλκίς.

Τις αντιπροσωπείες συγκρότησαν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Θωμαϊδης και οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Θεοδωρίδης, Γιώργος Μπαλάσκας, Θεμιστοκλής Κοσμίδης, Κώστας Πουντζουκίδης και Βλάσιος Κουρτίδης.

«Η υγειονομική υποστήριξη των τοπικών δομών υγείας αποτελεί σταθερή επιδίωξη του Δήμου Κιλκίς για τη διευκόλυνση του δύσκολου έργου των υγειονομικών και των εργαζομένων σ΄ αυτές. Αναγνωρίζουμε την ισχυρή πίεση που δέχονται καθημερινά από την πανδημία της Covid – 19  και τις μεταλλάξεις της και αποδίδουμε στους συμπολίτες μας τα κατάλληλα μέσα βοήθειας και υγειονομικής προστασία»,  ήταν το μήνυμα του δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη.

Το υγειονομικό υλικό, συνολικής αξίας 50.432 ευρώ, θα διατεθεί επίσης σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στο Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου.

Σχολιάστε