My Twitter Feed

30 Μαρτίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ψάχνουμε για επενδύσεις από ΗΠΑ -

Τετάρτη, 30 Μαρτίου, 2022

Καθησυχάζουν για την επάρκεια -

Τρίτη, 29 Μαρτίου, 2022

“Τι(ς) πταίει για τους νεκρούς μας;” -

Δευτέρα, 28 Μαρτίου, 2022

Στον Δ. Κυριακίδη η γ. πρόξενος ΗΠΑ  -

Δευτέρα, 28 Μαρτίου, 2022

Επεισόδιο οπαδικής βίας σε Κιλκίς -

Δευτέρα, 28 Μαρτίου, 2022

Εξαγγελίες από το Κιλελέρ -

Δευτέρα, 28 Μαρτίου, 2022

Σταθερά σε υψηλά επίπεδα ο ιός -

Κυριακή, 27 Μαρτίου, 2022

Γιορτή με επιστροφή παρελάσεων -

Σάββατο, 26 Μαρτίου, 2022

Ψάχνουμε για επενδύσεις από ΗΠΑ

“Tην επιτακτική ανάγκη να εισαχθεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στο σχέδιο των φορέων των Η.Π.Α αναφορικά με την υλοποίηση επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή, “όπως άλλωστε ήδη συμβαίνει με κορυφαίες αμερικάνικες εταιρείες στην Κ. Μακεδονία», επισήμανε για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης  στη γενική πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Ελιζαμπεθ Λη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, ο κ. Χατζημλάδης  ενημέρωσε την κ. Λη  για τις επιχειρηματικές δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας στους σημαντικούς κλάδους της οικονομίας, δίνοντας κυρίως έμφαση στις εξαγωγές.

Όπως τονίζει το Επιμελητήριο, η κ. Λη επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία της δημιουργίας του Επενδυτικού Οδηγού για Υποψήφιους Επενδυτές, ο οποίος θα παρέχει εξειδικευμένες πληροφορίες και θα απευθύνεται σε υποψήφιους επενδυτές που είναι διατεθειμένοι να υλοποιήσουν άμεσα τα επενδυτικά τους σχέδια στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Στη συνάντηση, η οποία είναι η δεύτερη σε σύντομο χρονικό διάστημα (προηγήθηκε αυτή στο Αμερικάνικο Προξενείο τον Ιούλιο του 2021), συμμετείχαν και εκπρόσωποι από τις Βιομηχανικές Περιοχές του Νομού, οι οποίοι ενημέρωσαν για τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων. Έγινε δε κοινή αναφορά στα προβλήματα που σχετίζονται με τον πόλεμο της Ουκρανίας και τις επιπτώσεις που δημιουργούνται στις επιχειρήσεις της περιοχή μας.

Παρευρέθησαν επίσης, οι: Σιωνίδης Κων/νος-Α΄Αντ/δρος, Παπαδόπουλος Ευθύμιος-Γεν. Γραμματέας, Τσέτος Σωτήριος-Υπεύθυνος ΓΕΜΗ, Αμοιρίδης Παναγιώτης-Μέλος ΔΣ, Πάκα Καλλισθένη – Συνεργάτης θεμάτων Ανάπτυξης, Ηλιάδης Γεώργιος-Δκός Προϊστάμενος Παπαδόπουλος Οδυσσέας-Εκπρόσωπος ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. ΑΕ και Δ.Σ. ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ ΑΕ, Γιαννούλης Στυλιανός-Εκπρόσωπος Σ.Ε.ΓΑ.Κ. και Πρόεδρος/ΔΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΛΠ ΑΕ και Μαραγκός Λεωνίδας-Εκπρόσωπος ΒΙΟ.ΠΑ. Πολυκάστρου και Μέλος ΔΣ ΝΤΟΠΛΕΡ ΑΕ.

Σχολιάστε