My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Για τη σύλληψη στελέχους της ΚΝΕ

Από τον εκπαιδευτικό του Κιλκίς, Θεόφιλο Γουλτίδη, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή με τίτλο “Αιδώς Αργείοι”, που αναφέρεται στον διευθυντή του 2ου Λυκείου Κιλκίς σε σχέση με την υπόθεση σύλληψης στελέχους της ΚΝΕ:

2o-lykeio-kilkis-001“Με την υπόθεση της κυρίας που μοίραζε έντυπο ανώνυμο προπαγανδι-στικό φυλλάδιο (γιατί άραγε;) στην είσοδο του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς, ζούμε τις τελευταίες μέρες το απόλυτο παράλογο. Ο Διευθυντής του σχολείου που έπραξε το αυτονόητο καλώντας την αστυνομία να επιληφθεί του θέματος, βρέθηκε στο στόχαστρο, τόσο του κρυπτόμενου φορέα που συνέταξε το φυλλάδιο, αλλά και διαφόρων σχετικών και ασχέτων “φορέων” των οποίων οι μέθοδοι εθίγησαν. Δυστυχώς σ’ όλους αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος. Η υποκρισία κι ο στρουθοκαμηλισμός περίσσεψαν στη μικρή μας κοινωνία.

Ο φορέας που συνέταξε το ανώνυμο έντυπο χρησιμοποίησε την πάγια τακτική, “ότι ελέγχω καπελώνω κι ότι δεν ελέγχω υπονομεύω” και λειτουργώντας σαν το λύκο σε περίοδο αντάρας, θέλησε να καπηλευτεί την απόλυτα σωστή μαθητική κινητοποίηση. Θεμιτό θα πει κανείς, δημοκρατία έχουμε. Γνωρίζοντας όμως, έτσι θέλω να πιστεύω, το νόμο προτίμησε να μείνει ανώνυμος.

Αλλά εμφανίζονται κάποιοι “αγανακτισμένοι” γονείς, οι οποίοι αντί να επιβραβεύσουν την άψογη συμπεριφορά του Διευθυντή που προστάτευσε τα παιδιά τους, ξεσηκώθηκαν λάβροι εναντίον του. Αλήθεια αν τα φυλλάδια ήταν της Χρυσής Αυγής ή οποιουδήποτε άλλου που προσπαθούσε να ψαρέψει τα θύματά του χρησιμοποιώντας το φυλλάδιο για προκάλυψη, θα αντιδρούσαν με τον ίδιο τρόπο;

Στον όλο παραλογισμό εμπλέκεται δυστυχώς μέρος, τόσο του έντυπου, όσο και του ηλεκτρονικού τύπου, οι οποίοι αντί να παραθέσουν όπως έχουν υποχρέωση τη διαμαρτυρία του κάθε επώνυμου φορέα σε δελτίο τύπου, υιοθετούν άκριτα ακόμα και σε πρωτοσέλιδες αναφορές τους, τις θέσεις των φορέων αυτών, αγνοώντας όχι μόνο το νόμο αλλά και τα πραγματικά γεγονότα.

Η βροντερή όμως μέχρι παρεξηγήσεως απουσία αντίδρασης, έως σήμερα τουλάχιστον, από το συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών (ΕΛΜΕ Κιλκίς), από το σύλλογο Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και από τον προϊστάμενο Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς είναι απολύτως ακατανόητη, γιατί όλοι αυτοί γνωρίζουν ή οφείλουν να γνωρίζουν το νόμο και θα έπρεπε ν’ αντιδράσουν άμεσα. Η καθυστέρησή τους εκθέτει ανεπανόρθωτα ένα καταξιωμένο στέλεχος της εκπαίδευσης που απλά έκανε το καθήκον του. Αιδώς Αργείοι.
Γουλτίδης Θεόφιλος”.

Σχολιάστε