My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Μπροστά ή σε περιπέτειες;

georgantas-giorgos

Του Γιώργου Γεωργαντά. 


Την Κυριακή με την ψήφο τους οι πολίτες και του ν. Κιλκίς καλούνται να αποφασίσουν όχι μόνο ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  αλλά και για την πορεία του τόπου. Το αληθινό διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι πλέον  αν η Ελλάδα θα προχωρήσει στη μετά τα μνημόνια εποχή με ευρωπαϊκό βηματισμό και σε αναπτυξιακή τροχιά ή θα εισέλθει σε νέα εποχή αστάθειας.

Αν δηλαδή θα αφήσουμε πίσω μας την τεράστια οικονομική και πολιτική κρίση ή θα επιστρέψουμε σε όσα διαδραματίζονταν στην χώρα το 2012, πριν επιτευχθεί η κατοχύρωση της παραμονής μας στο ευρώ και  στη σταθερότητα.

Η Ελλάδα με την κυβέρνηση Σαμαρά και με τις θυσίες του λαού κατόρθωσε να εξέλθει από την οικονομική και πολιτική περιδίνηση στην οποία οδηγήθηκε από άστοχους πολιτικούς χειρισμούς  της προηγηθείσας περιόδου. Το τίμημα υπήρξε βαρύ, οι οικονομικές επιπτώσεις σε μεγάλα τμήματα πληθυσμού με τη μείωση του εισοδήματος, την ανεργία και την ύφεση τραυμάτισαν την κοινωνία. Αλλά η Ελλάδα στάθηκε όρθια, και ήδη ανακάμπτει. Οι πρώτοι καρποί των θυσιών του λαού επιστρέφουν στα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα και η πορεία αυτή θα επιταχυνθεί στο άμεσο μέλλον.

 Οι ψευτοπαλικαρισμοί εσωτερικής κατανάλωσης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ συνιστούν ακόμα και σήμερα τον αληθινό κίνδυνο για τη σταθερότητα της χώρας. Στην Ευρώπη σήμερα κανείς δεν εκβιάζεται, ούτε μπορείς να ασκείς πολιτική εκβιασμών απέναντι σε χώρες με τις οποίες συναποτελείς μέλος μιας οικονομικής και πολιτικής ένωσης. Ιδιαίτερα  μάλιστα σε μια συγκυρία όπου το μεγάλο στοίχημα πλέον είναι η διαπραγμάτευση του χρέους, ώστε από καλύτερη θέση να επιταχύνουμε την αναπτυξιακή μας πορεία.

Το λόγο έχει πλέον ο λαός.  Και είμαι βέβαιος  ότι θα επιλέξει τη σταθερότητα και την ανάπτυξη. Θα ψηφίσει τελικά όσους νοιάζονται τον τόπο κι όχι μόνο τα ποσοστά των κομμάτων τους. Στο προσκλητήριο ευθύνης  να δώσουμε όλοι το παρών.

Σχολιάστε