My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εύαθλος: Ξεκινάει την Κυριακή

Μετά την περυσινή καταπληκτική πορεία χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, o ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, στις 5 μ.μ. την ομάδα της Αγιάς Λάρισας, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς.

euathlos-makedones2Αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι, καθώς οι ομάδες έχουν θέσει ως στόχο να ξεκινήσουν δυναμικά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ο Εύαθλος Πολυκάστρου έχει και φέτος μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, αφού διατήρησε το βασικό κορμό της (όλοι οι παίκτες προέρχονται από το νομό Κιλκίς και από τις ακαδημίες της ομάδας) και προχώρησε σε ορισμένες προσθήκες έμπειρων παικτών, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν οι έφηβοι αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Η ομάδα καλεί τον φίλαθλο κόσμο της να στηρίξει την παρθενικής της εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ανδρών στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΣ Πτολεμαΐδας την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και ώρα 17:00. Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία δεδομένου ότι η συμπαράσταση του κόσμου είναι ο έκτος παίκτης στο γήπεδο σε τούτη την μεγάλη στιγμή και ταυτόχρονα πρόκληση.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας

Ο Εύαθλος Πολυκάστρου ανακοινώνει την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της. Οι κάτοχοι τους θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στην Γ εθνική και η τιμή τους είναι 25 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στο ΔΑΚ Πολυκάστρου πριν την έναρξη του αγώνα. Με την αγορά τους στηρίζουμε την νεοφώτιστη ομάδα στην Γ εθνική κατηγορία.

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ .

Το ευχαριστώ του Εύαθλου Πολυκάστρου στους χορηγούς που στήριξαν την ομάδα μας.

Ο Εύαθλος Πολυκάστρου ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς, που από την πρώτη στιγμή στήριξαν εμπράκτως την προσπάθεια της ομάδας.

ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ: ΜΥ 5621 café bar restaurant ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ και βοήθεια που μας ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Πέτρος και Χρήστος Ζάϊκος)

Μ Ε Γ Α Λ Ο Ι ΧΟΡΗΓΟΙ: Ευχαριστούμε τις εταιρίες TARGET Δ. Μπίλλης – ΚΟΛΙΟΣ Α.Ε.- ΕΓΝΑΤΙΑ ΧΥΤΗΡΙΑ- Ε.Λ.ΒΙ.Ζ- ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ -V.I.P style shop (Κιλκίς-Πολύκαστρο)

Χορηγοί: Ευχαριστούμε ακόμα τις εταιρίες Τσέλιος υλικά οικοδομών, Γερμανός Πολυκάστρου κ. Προύσσα, Γραφείο τελετών Παυλίδη, Γκουγκουσίδης Σταύρος Energy, Ισπικούδης auto service, Περιβαλλον-Κήπος εν ταξει κ.Νίκογλου, ΑΚ.ΜΗ ζωοτεχνική, Ατμιστήριον ηλεκτρονικό τσιγάρο , Κουρείον 1963, Τζάμια Κουλίνας-Μότσης, Τσερνικούδης συνεργείο, Γεωτεχνική ανάπτυξη, Ταβέρνα Θανάσης Εύζωνοι κ.Χρηστάκης Τάσος, φροντιστήρια Ζησάκος.

Υποστηρικτές: Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τους : mini me παιδικά Αξιούπολη, Γενική Ταχυδρομική, Επιγραφές ARTLAND,Super market Παναγιωτίδης, Σουβλάκι Γκέλινος(Λοχίας), Συνεργείο αυτοκινήτων Χαραλαμπίδης Αλ, Nanina παιδικά- βρεφικά είδη, Υλικά οικοδομών Τζάκου Γουμένισσα, Έμπορια γεωργικών προιόντων Αντωνία Παππά-Λιάππη, Pizza Greca, Χωματουργικές εργασίες Γεωργιάδης Νικόλαος, Οπτικά Ορέστης, Μαυρομάτης Παναγιώτης τεχνικό γραφείο, Χωματουργικά Γάκης, Καφενείο το Παραδοσιακό Δεπούδης, Αντωνιάδης Στράτος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, Local internet café Πευκόδασος, Σαχπατζίδης Διογένης επισκευές κ service μηχανημάτων , Παραδοσιακό κρεοπωλείο Δαμακούδης Παναγιώτης, Αλεξάνδρειο αίθουσα δεξιώσεων, Καρακατσανίδης Μιχάλης χρώματα οικοδομών, Σχολή οδηγών Δραγανίδης Ιωάννης, Δουκάκης metal design, Ταβέρνα πινακοθήκη, ΜΑΞΙΜ αίθουσα δεξιώσεων, Φροντιστήριο ξένων γλωσσώνΑμβροσίδου-Γκαντίδου

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε να σας έχουμε και στο μέλλον μαζί μας!

Τέλος ένα θερμό και μεγάλο ευχαριστώ από όλη την διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες στο κ. Παυλίδη Παναγιώτη (Ξαρχάκο) για την τεράστια βοήθεια του στο τμήμα μας, που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε.

Σχολιάστε