My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Εξεταστικό Κέντρο Σημάτων σε Παιονία

Μία ακόμα χρήσιμη και απαραίτητη υπηρεσία προς τους δημότες της Παιονίας θα προσφέρει από την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 το παράρτημα της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που λειτουργεί στο πρώην Δημαρχείο της Γουμένισσας.

sigkoinonion_1Πλέον στο Παράρτημα λειτουργεί εξεταστικό κέντρο σημάτων του Κ.Ο.Κ. σε ειδικά διαμορφωμένη και πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα, υπηρεσία που ολοκληρώνει την διαδικασία μαζί με το πρακτικό μέρος που υπήρχε ήδη. Με την νέα υπηρεσία οι δημότες της Παιονίας δεν χρειάζονται να μεταβαίνουν στο Κιλκίς και όλες οι σχετικές διαδικασίες θα διεκπεραιώνονται απ’ το Παράρτημα της Γουμένισσας.

Στην πρώτη λειτουργία της εξέτασης του θεωρητικού μέρους των αδειών οδήγησης παρέστη την Πέμπτη 8 Μαΐου ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρήστος Γκουντενούδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι μειώνεται η ταλαιπωρία των δημοτών της Παιονίας και βελτιώνεται η εξυπηρέτηση τους.

«Οι αποκεντρωμένες υπηρεσίες συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι μετακινήσεις και η εξυπηρέτηση γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη. Είναι υποχρέωση μας να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών» δήλωσε ο κ. Γκουντενούδης.

Σχολιάστε