My Twitter Feed

19 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η επίσκεψη Κουντουρά στο νομό μας -

Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΔΣΚ: Ικανοποίηση για Ν/Σ Φλωρίδη -

Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Διεθνείς αγώνες ποδηλασίας στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Μήνυση για τον αξονικό -

Παρασκευή, 15 Μαρτίου, 2024

Ποιους είδε η Συρεγγέλα στο νομό -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη Κουντουρά στο ν. Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι εκλέχτηκαν στη ΝΕ -

Δευτέρα, 11 Μαρτίου, 2024

Cargo αεροδρόμιο στη Ν. Καβάλα; -

Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Φτάνει πια ο εμπαιγμός στην Υγεία

Να υπογραφεί άμεσα η ΚΥΑ για την παράταση των 4000 συμβασιούχων στην υγεία, ζητούν με κοινή τους δήλωση των οι Γιώργος Φραγγίδης και Γιώργος Μουλκιώτης, υπεύθυνοι των κοινοβουλευτικών τομέων Υγείας και Εργασίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Με σύνθημα «φτάνει πια ο εμπαιγμός» οι δυο βουλευτές τονίζουν στη δήλωσή τους τα εξής:

«Σαράντα μέρες μετά τη διαβεβαίωση του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα είχε λήξει το θέμα της παράτασης του προγράμματος του ΟΑΕΔ (νυν Δ.ΥΠ.Α), μέσω του οποίου εργάζονται 4000 συμβασιούχοι στην Υγεία, δυστυχώς οι συμβάσεις των εν λόγω εργαζόμενων βρίσκονται «στον αέρα». Οι συμβάσειςέχουν ήδη αρχίσει να λήγουν και η πολυαναμενόμενη υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης, δεν έχει μπει ακόμα.

Κωλυσιεργία; Ανικανότητα; Τακτικισμός με φόντο τις εκλογές; Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η κυβέρνηση εμπαίζει ανθρώπους που το σύστημα υγείας τους έχει ανάγκη και έχουν «βάλει πλάτη» επί σειρά ετών και μάλιστα μέσα στην κρίση της πανδημίας. 

Οι συναρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να ενεργήσουν άμεσα, ώστε να μη μείνει κανείς εργαζόμενος απροστάτευτος ούτε μία μέρα μετά τη λήξη της σύμβασής του και μέχρι την υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης.»

Σχολιάστε