My Twitter Feed

27 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Υποσχέσεις στελέχωσης της ΜΕΘ

Με αντικείμενο την ενίσχυση του Νοσοκομείου Κιλκίς, ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, παρουσία του διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, Γιάννη Ανδρίτσου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο διοικητής ενημέρωσε τον κ. Κοντοζαμάνη ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώνονται οι διαγωνιστικές διαδικασίες για την προμήθεια του αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο ΓΝΚ, ενώ παράλληλα γίνονται οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την προετοιμασία του χώρου.

Από τη πλευρά του, ο κ. Γεωργαντάς ζήτησε από τον αναπληρωτή Υπουργό να προχωρήσει η έγκριση και η προκήρυξη των απαραίτητων ειδικοτήτων για τη στελέχωση της Μονάδας, με τον δεύτερο να δεσμεύεται ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα συμπεριληφθούν στην πρώτη σχετική προκήρυξη οι απαιτούμενες θέσεις ιατρών και νοσηλευτών για τη στελέχωση της ΜΕΘ.

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς «με αυτό τον τρόπο, ολοκληρώνονται οι σχετικές διαδικασίες και αξιοποιούνται επιτέλους τα χρήματα, τα οποία ήταν διαθέσιμα για αυτό το σκοπό ήδη από τα τέλη του 2014. Καθώς το ΓΝ Κιλκίς είναι ένα από τα ελάχιστα περιφερειακά νοσοκομεία που δεν διαθέτει ΜΕΘ, η λειτουργία της θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα της παροχής υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης στο Νομό και θα επιλύσει οριστικά μια μεγάλη εκκρεμότητα».

Σχολιάστε