My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Τόλιος: Στάση πληρωμών χρέους

Τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, παρουσίασε στο Κιλκίς ο Γιάννης Τόλιος, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Μιλώντας χθες Παρασκευή σε συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών μέσων ενημέρωσης καθώς και σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κιλκίς, ο κ. Τόλιος τόνισε ότι το όλο πρόβλημα της κρίσης που βιώνει η χώρα μας οφείλεται στο χρέος. Πρότεινε δε το πάγωμα της αποπληρωμής του και τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του.

Υπογραμμίζοντας ότι η πολιτική όλων των κυβερνήσεων στα χρόνια της κρίσης, είχε ως αποτέλεσμα την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και τη λεηλασία της περιουσίας του Δημοσίου, ο κ. Τόλιος ζήτησε το σταμάτημα της λιτότητας και μέτρα στήριξης του εισοδήματος των ευαίσθητων κοινωνικών στρωμάτων.

Το στέλεχος της ΛΑΕ τάχθηκε υπέρ της εθνικοποίησης του τραπεζικού συστήματος της χώρας, για το οποίο οι πολίτες έχουν επιβαρυνθεί ως τώρα με 40 δις ευρώ, ενώ επανέφερε το ζήτημα της “σεισάχθειας” για τα χρέη των φτωχών, κυρίως, νοικοκυριών.

Χαρακτηρίζοντας το ευρώ ως “φυλακή” που δεν επιτρέπει τη χάραξη εθνικής οικονομικής πολιτικής, ο κ. Τόλιος τάχθηκε υπέρ ενός εκτεταμένου προγράμματος επενδύσεων, με σχέσεις ισοτιμίας μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών.

Τέλος, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει περάσει πλέον στο μνημονιακό στρατόπεδο, ενώ η αντιπολίτευση των αστικών κομμάτων είναι κούφια, με άσφαιρα πυρά, καθότι πρεσβεύει την ίδια μνημονιακή πολιτική.

Δείτε βίντεο από το gnomiwebTV:

Σχολιάστε