My Twitter Feed

27 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Τραγικό δυστύχημα στο Λιμνότοπο

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Τρίτη 5 Απριλίου, πριν το μεσημέρι, στο Λιμνότοπο Παιονίας όταν εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Ειδομένη, παρέσυρε τρεις πεζούς με αποτέλεσμα να χάσει ένας άνθρωπος τη ζωή του και δυο να τραυματιστούν.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ έφτασε τάχιστα και η Πυροσβεστική με επτά άνδρες και δυο οχήματα, όπως και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή των τραυματιών στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Το θέαμα που αντίκρισαν πυροσβέστες και αστυνομικοί όταν έσπευσαν στο σημείο ήταν σοκαριστικό. Η σορός του ενός ήταν διαμελισμένη, ο δεύτερος ήταν σοβαρά τραυματισμένος και ο τρίτος έφερε πιο ελαφρά τραύματα, ενώ κείτονταν στις ράγες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπούς, από το Πακιστάν. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από αστυνομικούς του ΑΤ Παιονίας. Άγνωστο είναι αν οι τρεις αλλοδαποί κινούνταν πεζή ή είχαν ανέβει στην αμαξοστοιχία με προορισμό τα σύνορα και έπεσαν από αυτή για άγνωστο λόγο.

Σχολιάστε