My Twitter Feed

27 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη σε ΚΕΠ και στον Ζέρβα

O υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη.

Επιπλέον, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και πρόεδρο της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, με τους οποίους και συζήτησε τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμού.

Επίσης, ο υφυπουργός συνομίλησε με τους υπαλλήλους και τα στελέχη των ΚΕΠ και διαπιστώθηκε πλήρης σύμπλευση με τις προτάσεις του Υπουργείου.

Με την ευκαιρία, ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε: «Συνεχίζουμε τις επισκέψεις στα ΚΕΠ ανά την Ελλάδα και τη δια ζώσης καταγραφή των προβλημάτων τους.Επισκέφθηκα, σήμερα, ΚΕΠ του Δήμου Θεσσαλονίκης και Πυλαίας-Χορτιάτη και συναντήθηκα με τους Δημάρχους Κωνσταντίνο Ζέρβα και Ιγνάτιο Καϊτετζίδη, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας. Είμαι ευτυχής που και οι δύο Δήμαρχοι είναι αρωγοί στην προσπάθεια αναβάθμισης των ΚΕΠ και υποστηρίζουν εν γένει κάθε δράση ψηφιακού εκσυγχρονισμού της χώρας».

Σχολιάστε