My Twitter Feed

30 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συλλαλητήριο για τη Παλαιστίνη

Η Επιτροπή Ειρήνης και ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς καλούν τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που οργανώνουν την Κυριακή 29 Οκτώβρη στις 05:30 μμ στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής:

Η Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς καταγγέλλει την ισραηλινή θηριωδία που με τη στήριξη ΝΑΤΟ και ΕΕ, δολοφονεί τον Παλαιστινιακό λαό.

Η προηγούμενη νύχτα στη Γάζα ήταν δραματική, με το Ισραήλ να σφυροκοπεί ανελέητα την περιοχή πνίγοντας στο αίμα τον Παλαιστινιακό λαό, μπλοκάροντας παράλληλα την επικοινωνία και το ίντερνετ με στόχο να κρυφτεί το μέγεθος της σφαγής των χιλιάδων αμάχων, γυναικόπαιδων που πέφτουν θύματα.

Μετά από τον πολυήμερο αποκλεισμό και τους δολοφονικούς βομβαρδισμούς στην πολύπαθη Λωρίδα της Γάζας, το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ και η αντιδραστική κυβέρνηση Νετανιάχου, με τη στήριξη των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, προχώρησε σε ολομέτωπη στρατιωτική επιχείρηση, με αεροπορικές, ναυτικές και χερσαίες δυνάμεις, δολοφονώντας τον παλαιστινιακό λαό. Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο έγκλημα-γενοκτονία, με χιλιάδες νεκρούς, σακατεμένους, προκαλώντας τεράστιο κύμα προσφυγιάς και ξεριζωμού.

Πάνω από 7.703 παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από τις επιθέσεις του Ισραήλ από τις 7 Οκτώβρη, πάνω από ένα εκατομμύριο παιδιά με τους γονείς τους ζουν σε ένα μόνιμο καθεστώς τρόμου στην συνεχώς πολιορκούμενη λωρίδα της Γάζας. Πάνω από 1.500 παλαιστίνιοι στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη έχουν συλληφθεί.

Αυτοί είναι οι «σύμμαχοι» και οι «φίλοι» της ελληνικής κυβέρνησης.

Αυτή είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας που έχουν επιλέξει.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ που απείχε και δεν στήριξε το ψήφισμα στον ΟΗΕ για “κατάπαυση του πυρός”. Αντ’αυτού επέλεξε να συστοιχηθεί με τη μεριά των μακελάρηδων του Ισραήλ και των ΗΠΑ, που το καταψήφισαν.

Καλούμε το λαό και τη νεολαία να δυναμώσουν τον αγώνα για να σταματήσει η σφαγή των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, να καταδικαστεί μαζικά το έγκλημα που διαπράττει το κατοχικό κράτος του Ισραήλ, να εκφραστεί μαχητικά η αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό. Να ενώσουμε τη φωνή μας με τους λαούς όλου του κόσμου που κι αυτοί εκδηλώνουν με μαχητικό και συγκινητικό τρόπο την αλληλεγγύη τους στον Παλαιστινιακό λαό, για να ακουστεί ακόμη πιο βροντερά η απαίτηση για “Λευτεριά στην Παλαιστίνη”.

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς

Στην ανακοίνωση-κάλεσμα με τίτλο “να σταματήσει τώρα η σφαγή στην Παλαιστίνη”, ο σύλλογος αναφέρει και τα εξής:

“Εκφράζουμε μαχητικά την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό. Καταδικάζουμε το έγκλημα που διαπράττει το κατοχικό κράτος του Ισραήλ. Δυναμώνουμε τον αγώνα για να σταματήσει η σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα.

Να σταματήσει κάθε συμμετοχή της χώρας μας στο σφαγείο! Δε θα γίνουμε συνένοχοι στο νέο έγκλημα! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Σχολιάστε