My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Σκληρή επίθεση Βορίδη σε ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρα

Περί τα 200 άτομα συγκεντρώθηκαν χθες (Τετάρτη) βράδυ στη Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς για ν` ακούσουν τον υποψήφιο βουλευτή της ΜΔ, Μάκη Βορίδη, στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος στο νομό μας.

Βέβαια, η συντριπτική πλειοψηφία των συγκεντρωθέντων ήταν τοπικά στελέχη της ΝΔ κι εκλεγμένοι σε διάφορους φορείς, που με την παρουσία τους έκαναν το κομματικό τους καθήκον ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής.

Τον κ. Βορίδη προσφώνησε ο πρόεδρος την ΝΟΔΕ Κιλκίς, Δημ. Ιωακειμίδης, ενώ στην εξέδρα πλαισίωναν τον πρώην υπουργό οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας, Γ. Γεωργαντάς, Σ. Τσιτουρίδης, Θ. Πασσαλίδης, Ελ. Δημητριάδου και Δ. Αιδινίδης.

Στην ομιλία του ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του κόμματός του, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της το αφιέρωσε σε μια ιδιαίτερα σκληρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα. Κεντρικό σημείο των καυστικών του αναφορών ήταν η επίκληση του κινδύνου της εξόδου της χώρας απ` το ευρώ και η συνακόλουθη χρεοκοπία της.

Πριν απ` τη συγκέντρωση του Κιλκίς, ο κ. Βορίδης επισκέφτηκε το Πολύκαστρο, όπου είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη της ΝΔ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας.

Σχολιάστε