My Twitter Feed

30 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σημαντική συνάντηση στον Άθλο Κιλκίς

Τη Κυριακή 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε αγωνιστική συνάντηση με την ονομασία Golden Championship με αγώνες kick boxing – Muay thai άλλα και πυγμαχίας, μέσα στις αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium στο Κιλκίς .

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν από τον Άθλο και συμμετείχαν σωματεία από όλη την βόρεια Ελλάδα .Ο συνολικός αριθμός των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν ήταν 142 στον αριθμό με την συμμέτοχη 13 Αθλητικών Σωματίων από την Βόρεια Ελλάδα.

Οι εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium φιλοξενήσαν περι τους 800 και πλέον στον αριθμό αθλητών και φιλάθλων παρουσιάζοντας εξαιρετικούς αγώνες και θέαμα στον φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες από τον ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο των θεατών .

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 10.00 ώρα το πρωί και διήρκεσαν έως το απόγευμα . Παρά το γεγονός του μεγάλου αριθμού των αγώνων άλλα και των συμμετεχόντων αθλητών οι αγώνες διήρκησαν περίπου έως της 16.30 η ώρα πράγμα που οφείλεται στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Golden Athlos Stadium που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει ταυτόχρονα αγώνες σε ένα αγωνιστικό Ριγκ και ένα αγωνιστικό κλουβί καθώς και χώρο προθέρμανσης των αθλητών.

Έτσι η άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με τις εγκαταστάσεις οδήγησαν τους αγώνες να εξελιχτούν χωρίς να κουραστούν οι αθλητές στην αναμονή άλλα και να μην βαρεθεί ο κόσμος που παρακολούθησε τους αγώνες από το ειδικά διαμορφωμένο υπερυψωμένο χώρο θεατών . Οι σύλλογοι που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα αυτό είναι οι παρακάτω:

1.Golden Gloves Petrosyan Team
2. Ronin Δημητρόπουλος Team Θεσσαλονίκης
3. Μαχητές Λάρισας Σιαβαλας Team
4. Μαχητές Σιθωνίας Τσικούρης Team
5. Νέα Φλόγα Καπητανίδης Team Πολίχνη
6. Bozinis Team Bulgaria
7. Kinezos Team Θεσσαλονίκης
8. Kinezos Team Δρυμός
9. Α.Σ. Πρωτέας Σερρών
10. Α.Σ.Μακεδανος Πεντζος Team
11. Dianellos Gym Γρεβενά
12. Α.Σ.ΑΘΛΟΣ Κιλκίς Pountzoukidis Team
13. Α.Σ. Δύναμη Κορώνειας Pavlidis Team

Η συμμετοχή φίλων αθλητών αλλά και του φίλαθλου κόσμου ήταν άξια των αγώνων και των προσδοκιών όλων . Μετάλλια και Διπλώματα δόθηκαν σε όλους τους αθλητές .Τους αγώνες προλόγισε η Διοργανώτρια αρχή με τον Πουντζουκίδη Κων/νο ευχαριστώντας όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή να διοργανωθεί ένα τέτοιο event στο Κιλκίς φέρνοντας στο κοινό του σχεδόν όλα τα αθλήματα του ring .

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους αθλητές των μικρών ηλικιών και στην συνέχεια συνεχιστήκαν οι αγώνες των μεγαλύτερων και ποιο εμπείρων αθλητών. .Πραγματοποιήθηκαν αγώνες ελαφριάς επαφής τύπου light contact αλλά και πολύ δυνατοί αγώνες τύπου kick boxing -Muay Thai και Πυγμαχίας .

Σχολιάστε