My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Στα Θεοδόσια ο πρέσβης των ΗΠΑ!

Το εργοτάξιο του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP AG) στα Θεοδόσια του Κιλκίς, επισκέφθηκε προχθές Πέμπτη ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρυ Ράϊτ, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Βόρειο Ελλάδα.

Ο κ. Ράϊτ ξεναγήθηκε στα έργα από ομάδα στελεχών του ΤΑΡ και της εργολήπτριας εταιρείας Bonatti-J&P AVAX, και παρακολούθησε από κοντά διαφορετικά στάδια της κατασκευής του αγωγού, όπως τοποθέτηση των σωληναγωγών σε σειρά, εκσκαφή και διάνοιξη τάφρου, καταβίβαση του αγωγού στην τάφρο και επικάλυψη με χώμα.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, ο κ. πρέσβης δήλωσε “βαθιά εντυπωσιασμένος με την ταχύτητα και την ποιότητα της κατασκευής, αλλά και την έμφαση που δίδεται στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς”.

«Είναι τρομερά εντυπωσιακή η τεχνολογία που χρησιμοποιείται, η τόλμη του όλου έργου, η αξία των μηχανημάτων που χρησιμοποιούνται, η ποιότητα της δουλειάς που γίνεται. Εύχομαι όλοι στην Αθήνα να μπορούσαν να τα δουν όλα αυτά από κοντά, γιατί πιστεύω ότι θα ήταν πολύ υπερήφανοι για το έργο στο οποίο συμμετέχει η Ελλάδα συμβάλλοντας στην επίτευξή του», τόνισε μεταξύ άλλων.

Σχολιάστε