My Twitter Feed

28 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πώς στήσαμε με Μητσοτάκη…

…το κόλπο εναντίον Κασσελάκη.

Του Στέλιου Κούλογλου.


Η φωνή του Κυριάκου σχεδόν έτρεμε, όταν με πήρε στο τηλέφωνο. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε.

-Έχω μεγάλο πρόβλημα με τον Κασσελάκη, μπήκε αμέσως στο ψητό. Διάβασες τις δηλώσεις του ότι πάει για την πρώτη θέση στις ευρωεκλογές; Aν με κερδίσει, θα ταρακουνηθεί η κυβέρνηση. Θέλω τη βοήθεια σου.

-Τολμάς να μου τη ζητήσεις μετά από τις βρομιές του Δημητριάδη; Που ζητάει 550.000 από το tvxs για τα ρεπορτάζ πάνω στις υποκλοπές;

Εδειξε να το περιμένει.

-Εχεις απόλυτο δίκιο Στέλιο. Δεν είχα ιδέα. Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτά τα μ@@α ανίψια μου. Ο ένας πήγε να με καταστρέψει με τις υποκλοπές, ο άλλος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας. Αυτός ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας με έχει διαλύσει. Για αυτό κάνω τον γάμο ομοφύλων, μήπως βγουν πιο έξυπνα παιδιά.

-Και τι θέλεις από μένα..

-Να κάνεις κάτι να ανακόψεις την ανοδική πορεία του Κασσελάκη. Πάει πολύ καλύτερα απ ότι εγώ. Σφαίρα. Σε κάθε δημοσκόπηση κερδίζει από 2 μονάδες. Τώρα θα μαζευτούν στις Σπέτσες για σαλπίσουν την τελική εφόρμηση. Τους φώναξε για την εκδρομή και είχε μόνο 3 βουλευτές απώλειες ο μπαγάσας. Εμένα με το νομοσχέδιο έχει διαφοροποιηθεί η μισή κοινοβουλευτική ομάδα.

Πήρε μια βαθιά ανάσα.

-Αμ το άλλο που ανακοίνωσε ότι δάνεισε λεφτά στο κόμμα; Eγώ πώς να δανείσω που χρωστάμε 450 εκατ; Ασε που να είχα τόσα δεν θα τα δάνειζα, έκανε με ένα αγχωμένο χαχανητό. Φαντάστηκα αυτό το αξεπέραστο χαμόγελο του, όταν λέει κρύα αστεία.

-Είναι πανούργος. Είδες πως το έπαιξε με το γάμο των ομοφύλων; Εκανε μια δήλωση, μετά έβαλε την εκπρόσωπο του να τον διορθώσει και μετά τη διόρθωσε αυτός. Ολα για να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Yστερα πήγε με τσαμπουκά στην Κεντρική Επιτροπή και προκάλεσε τον Πολάκη να σηκωθεί, αν είχε αντίρρηση. Τσιμουδιά ο Παύλος. Αν το κάνω εγώ, θα μου την πει αμέσως ο Σαμαράς. Εδώ με βρίζει χωρίς να του πω να σηκωθεί.

Ήταν σε απόγνωση. Επειδή του χρωστάω χάρη από τη λίστα Πέτσα, δεν μπορούσα να αρνηθώ.

-Τέλος πάντων, τι θέλεις να κάνω;

-Να βάλεις φυτίλι στη σχέση του με τον Τσίπρα, τον οποίο λατρεύει. Μην πιστεύεις αυτά που λένε ότι τα έχει πάρει στο κρανίο επειδή ο Αλέξης διαρρέει ότι μετά την ήττα στις εκλογές θα του πάρει τα σώβρακα…

..Δεν είδες τι έλεγε για το μαξιλάρι των 37 δισ. που τα έριξε όλα στον Τσακαλώτο; ‘Η το άλλο με τα άδεια ταμεία, που έτρεξε να βάλει το χέρι στην τσέπη μήπως ενοχοποιηθεί ο Αλέξης; Να γράψεις ότι ήθελε να κατεβάσει τις αφίσες με τον Τσίπρα από την Κουμουνδούρου.

Πήρε μια βαθιά ανάσα:

-Έπρεπε να τον είχα κάνει υπουργό..

– Α ώστε είναι αλήθεια αυτά που είπε ο δικηγόρος του ο κ. Καπνισάκης, το έριξα στο ρεπορτάζ.

– Ε φυσικά, από το κεφάλι του τα έβγαλε; Θα είχα γλιτώσει όλη αυτή την ταλαιπωρία. Θα τον είχα εξουδετερώσει.. Ηθελα ο βλάκας να βάλω τον Μηταράκη. Στηρίζομαι σε σένα είπε. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει έναν υπόκωφο λυγμό.

-Μα θα το καταλάβει αμέσως ότι συνωμοτήσαμε. Είναι πολύ έξυπνος, προσπάθησα να αντιτείνω αλλά δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα. Πρώτα φορά άκουσα πρωθυπουργό τόσο φοβισμένο.

Οι καλοί φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται. Ετσι γράφτηκε το «ρεπορτάζ» στο Tvxs. Το άλλο πρωί, ο Στέφανος πέρασε στην αντεπίθεση γράφοντας στο twitter:

«Εκτελώντας την εντολή Μαξίμου ‘’σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ’’, το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας, γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου».

-Δεν σου είπα ότι θα το καταλάβει αμέσως; έγραψα ένα SMS στον Μητσοτάκη.

Δεν μου έχει απαντήσει μέχρι τώρα. Έτσι είναι αυτοί. Κάνουν τη δουλειά τους και μετά εξαφανίζονται.

Άρθρο στο tvxs.gr

Σχολιάστε