My Twitter Feed

28 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Γκουντενούδης για Ημέρα Εθελοντισμού

gountenoudis_RGB_1 (1)Σήμερα 5 Δεκεμβρίου τιμούμε το παγκόσμιο εθελοντικό κίνημα και τους εθελοντές όλης της γης. Ο Εθελοντισμός είναι κίνημα ψυχής, κίνημα κοινωνικής αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας και προσφοράς προς το συνάνθρωπο. Οι εθελοντές είναι άνθρωποι της προσφοράς και της αγάπης.

Ελπιδοφόρο, αισιόδοξο και πολλά υποσχόμενο μήνυμα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε αποτελεί το γεγονός ότι 100 συμπολίτες μας, μέχρι στιγμής ενεργοποιήθηκαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Παιονίας για να συμμετάσχουν σε εθελοντικές ομάδες και εργασίες .

Ως δημοτική αρχή αναγνωρίζουμε την τεράστια αξία του εθελοντισμού και τον στηρίζουμε. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της συμμετοχής των συμπολιτών μας στην ΄΄ΑΡΩΓΗ΄΄ του Δήμου μας. Ο εθελοντισμός δεν έχει ηλικία. Όλοι μπορούμε να γίνουμε εθελοντές αρκεί να το θέλουμε ουσιαστικά και πάνω απ’ όλα να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε.

Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο και ελπίζουμε ότι ο αριθμός των αιτήσεων θα αυξηθεί σημαντικά. 

Σχολιάστε