My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι τιμώμενοι φορείς στο Καστελλόριζο

Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου, Πέρα από τα Σύνορα συνεχίζει τη συνεργασία του με σημαντικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού οι οποίοι συνεισφέρουν στην πρόοδο και τη διάδοση του ντοκιμαντέρ αλλά και του πολιτισμού ανά τον κόσμο.

Το Τιμώμενο Ακαδημαϊκό Ίδρυμα φέτος είναι το Iνστιτούτο Ντοκιμαντέρ (Πράγας). Μεταξύ των τιμώμενων Ιδρυμάτων,τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξαν τα Πανεπιστήμια του Λονδίνου, της Κωνσταντινούπολης, του Γιόρκ, της Θεσσαλονίκης κ.ά.

Ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων έχει επιλεγεί ως Τιμώμενο Μέσο Ενημέρωσης για τη φετινή διοργάνωση. Στο παρελθόν έχουν τιμηθεί τα τηλεοπτικά δίκτυαBBC, RAI, ΕΡΤ, Ecrans des Mondes, Alter Ego Media κ.ά.

Το Τιμώμενο Φεστιβάλ της φετινής χρονιάς θα είναι το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Movies That Matterτης Ολλανδίας, που υποστηρίζει ταινίες με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τέλος, Τιμώμενη ακαδημαϊκός θα είναι η σπουδαία Ιστορικός Annie LacroixRiz.

Η AnnieLacroix-Riz γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1947 και είναι Γαλλίδα Ιστορικός και ομότιμη καθηγήτρια σύγχρονης ιστορίας στο πανεπιστήμιο Paris VII – DenisDiderot, ειδικός στις διεθνείς σχέσεις του πρώτο μισού του 20ου αιώνα.

Σχολιάστε