My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Με Δ. Τσαντάκη η Αγ. Τσαμπαζίδου

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της Αγγελικής Τσαμπαζίδου:

Η Αγγελική Τσαμπαζίδου από τον Καμπάνη όπου κατάγεται και κατοικεί είναι ένας ευγενικός άνθρωπος της διπλανής πόρτας, με δυναμισμό και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά της και όλων μας σε αυτό τον τόπο. Αυτή η εργατική, αξιοπρεπής και φιλήσυχη φυσιογνωμία κοσμεί από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη και αυξάνει τη διαφορά νίκης του συνδυασμού στη Δ.Ε. Γαλλικού.

                Η Αγγελική σπούδασε νοσηλεύτρια και έχει εργαστεί τόσο ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης όσο και ως συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος επί τρία έτη στον πρώην Δήμο Γαλλικού. Ασχολήθηκε ενεργά με τους πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού, καθώς και συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις παράδοσης και ψυχαγωγίας.

                Είναι για πρώτη φορά υποψήφια δημοτική σύμβουλος και αποφασισμένη να προσφέρει και να δώσει την ευκαιρία στους δημότες να υποστηρίξουν μια νέα οικογενειάρχη νοικοκυρά με τρία παιδιά.

Καλωσορίζουμε την απλή και χαμογελαστή Αγγελική Τσαμπαζίδου στον καθαρό και ανεξάρτητο συνδυασμό Ενωτική Δύναμη Κιλκίς. Οι άνθρωποι που ολοκληρώνουν πια το ψηφοδέλτιο είναι αυτοί που μας κάνουν σίγουρους για τη νίκη μας. Έντιμοι και σοβαροί εκπρόσωποι του κιλκισιώτικου κόσμου, αποφασίζουν να χαράξουν ένα αισιόδοξο μέλλον για το Κιλκίς και τα χωριά μας, δίπλα στον πιο κατάλληλο υποψήφιο για Δήμαρχο Κιλκίς, τον Δημήτρη Τσαντάκη.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε