My Twitter Feed

28 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Μελομακάρονα εναντίον κουραμπιέδων!

Τι συμβαίνει με τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς; Πως θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις δοκιμασίες που συναντούν στο διάβα τους για το ζαχαροπλαστείο; Θα καταφέρουν να βρουν ροδόνερο? Ο σκίουρος θα συνεργαστεί?

Οι απαντήσεις θα δοθούν στην αυτοσχέδια θεατρική παράσταση του εργαστηρίου του τμήματος Θεατρικού παιχνιδιού της ΤΕΧΝΗΣ, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στο θεατράκι της ΤΕΧΝΗΣ.

Το εργαστήρι υπό την παιδαγωγική και συντονιστική ευθύνη της Κικής Βέλκου, θα εμπλέξει γονείς και παιδιά σε ένα περιβάλλον δράσης προκειμένου να αφηγηθεί μια ιστορία με κίνηση, λόγια και αισθήσεις!

Σας περιμένουμε να υποδεχθούμε τα πιο νόστιμα Χριστούγεννα. Με την αυτοσχέδια χριστουγεννιάτικη παράσταση «Μελομακάρονα εναντίον κουραμπιέδων».

Η αγαστή συνεργασία της υπεύθυνης του τμήματος με το σκηνοθέτη Γιώργο Κιουρτσίδη χαρίζει ένα απολαυστικό αποτέλεσμα από τους λιλιπούτειους ηθοποιούς μας.

Πριν την παράσταση, το τμήμα μοντέρνου χορού της Τέχνης με την επιμέλεια της Μαρίας Πολίτου θα παρουσιάσει ένα χριστουγεννιάτικο χορευτικό δρώμενο.

Στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» της Τέχνης μπορείτε να απολαύσετε τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες των παιδιών και των εφήβων των τμημάτων ζωγραφικής με την επιμέλεια της Αναστασίας Πραξιγά και της Ζωής Τζήμητρα.

Η παράσταση «Μελομακάρονα εναντίον κουραμπιέδων» τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.

Σχολιάστε