My Twitter Feed

28 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κιλκίς, η πρωτεύουσα της ποδηλασίας!

Περισσότεροι από 250 αθλητές πήραν μέρος στους αγώνες ποδηλασίας πρωταθλήματος δρόμου που διεξήχθησαν για τρίτη συνεχή χρονιά σε Μουριές και Κιλκίς.

Οι ποδηλάτες διέσχισαν μεγάλες αποστάσεις από το λεκανοπέδιο των Μουριών, από όπου και δόθηκε η εκκίνηση, μέχρι την παραλίμνια ζώνη της Δοϊράνης την πρώτη ημέρα των αγώνων, ενώ την επομένη διένυσαν περί τα εκατό χιλιόμετρα καλύπτοντας την περιφέρεια Κιλκίς – Γαλλικού – Πικρολίμνης.

Όπως επισήμαναν παράγοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλάτου (ΕΟΠ) και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων  Μακεδονίας – Θράκης (ΕΠΣΜΘ) που συμμετείχαν με πρωταγωνιστικό ρόλο στην αθλητική διοργάνωση του περασμένου Σαββατοκύριακου,  το Κιλκίς εξελίσσεται σε πρωτεύουσα της ποδηλασίας, στηρίζοντας το σκεπτικό τους στο γεγονός ότι η περιοχή προσφέρει ιδανικές συνθήκες και ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις φιλοξενίας αγώνων υψηλού επιπέδου.

Για τη συμβολή του Δήμου Κιλκίς στην άρτια διοργάνωση των αγώνων ο Πρόεδρος της Ένωσης Παύλος Παπαδόπουλος βράβευσε τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κωνσταντίνο Πουντζουκίδη και τον ΓΑΣΚ που είχε, επίσης, διοργανωτική παρουσία στους αγώνες. Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣΚ  Θεμιστοκλής Κοσμίδης.

Οι αγώνες ποδηλασίας πρωταθλήματος δρόμου τελούσαν υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.

Σχολιάστε