My Twitter Feed

28 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ερώτηση ΚΚΕ για τη Παθολογική -

Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Καταγγελία βρεφονηπιοκόμων Κιλκίς

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε καταγγελία τους για τη διαθεσιμότητα, οι βρεφονηπιοκόμοι εκπαιδευτικοί του νομού Κιλκίς αναφέρουν τα εξής:

 

Οι Βρεφονηπιοκόμοι Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα του ν.Κιλκίς, με ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν,

 

–          τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ της ειδικότητάς μας από τις δομές ΙΕΚ-ΣΕΚ, ως της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ που «μετακομίζει» – πολύ εντέχνως, είναι η αλήθεια – σε ΑΛΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,

 

–          τον κατ` εξακολούθηση εμπαιγμό και τις υπόγειες τακτικές του ΥΠΑΙΘ και των αρμόδιων φορέων, που ομολογουμένως, ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία.

 

Συμφωνώντας απόλυτα με τις καταγγελίες συναδέλφων μας από Κρήτη και Σέρρες για την μεροληπτική και αδιαφανή στάση του Υπουργείου απέναντί μας, (οι 3 θέσεις στο νομό μας ,έγιναν 1…),ζητούμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, το οποίο συνοψίζεται στα εξής:

 

-Θέσεις για ΟΛΟΥΣ τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς,

 

-Δίκαιη και ίση  κατανομή εκπαιδευτικού και μη έργου, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. Είμαστε όλοι Εκπαιδευτικοί και είναι  τουλάχιστον ύποπτο να μην τυγχάνουμε όλοι ΙΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ειδικότερα τώρα, μετά από όλα όσα έχουμε υποστεί και με τον εφιάλτη της απόλυσης προ των πυλών!

 

 

Η διεκδίκησή μας αυτή βέβαια, σε καμιά περίπτωση δεν ακυρώνει το πρωταρχικό μας  στόχο ,που δεν είναι άλλος από την Επαναφορά Όλων των Καταργηθέντων  Τομέων και Ειδικοτήτων  στα ΕΠΑ.Λ και τις ΕΠΑ.Σ. και την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος  των Εκπαιδευτικών και των μαθητών της ΤΕΕ.

 

Καλούμε τις και τους συναδέλφους Βρεφονηπιοκόμους σε όλη την Ελλάδα να ενισχύσουν τις καταγγελίες μας για να ακουστεί η φωνή μας.

alfavita.gr

Σχολιάστε